“Όσο αντέχει η ψυχή” της Λένας Μαντά και “Οι τρεις υποσχέσεις” της Χρυσηίδας Δημουλίδου σε ebooks από τον Ψυχογιό

Σε ηλεκτρονικό βιβλίο σε μορφή ePUB κυκλοφόρησαν από τις Εκδόσεις Ψυχογιός τα τελευταία βιβλία των Λένα Μαντά και Χρυσηίδα Δημουλίδου, των οποίων τα μυθιστορήματα γίνονται τα τελευταία χρόνια συχνά best seller.
Όσο αντέχει η ψυχή” (432 σελ, €13,99, iBookstore) είναι το νέο βιβλίο της Λένας Μαντά:

«Τελικά, Ηρώ, ο νονός σου μισό το άφησε το όνομά σου. Ηρωίδα έπρεπε να σε βαφτίσει!» κι εκείνη της είχε απαντήσει: «Δεν ήξερε τότε τι με περίμενε στη ζωή μου, αλλά και να το ήξερε, μάλλον θα το θεώρησε υπερβολικό και προτίμησε να το κόψει και να με βαφτίσει Ηρώ, αφήνοντας το υπόλοιπο να πλανάται σαν απειλή…»
Από την ημέρα που γεννιέται η Ηρώ, η ζωή της είναι ένας αγώνας για επιβίωση. Δύσβατοι όλοι οι δρόμοι που κλήθηκε να βαδίσει, σαν κοριτσάκι, σαν έφηβη, σαν νέα κοπέλα, σαν γυναίκα. Θα χρειαστεί να αντιπαλέψει τον νοσηρό «πατριό» της, να αντιμετωπίσει ένα βίαιο σύζυγο αργότερα, με την οικονομική καταστροφή και τη φυγή της στην Κύπρο και να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη απ’ όλες: να σώσει τα παιδιά της από τις λανθασμένες επιλογές τους.
Δίπλα της η Αλεξάνδρα. Μια μυστηριώδης, σκοτεινή γυναίκα, που μόνο στην Ηρώ θα δείξει το φωτεινό της πρόσωπο. Είναι η μόνη που μπορεί ν’ αφουγκραστεί το λυγμό της ψυχής της. Η μόνη που θα σταθεί στο πλευρό της όταν η Ηρώ αναγκαστεί να γίνει ένας άλλος άνθρωπος για να προστατέψει τους αγαπημένους της και να νικήσει…
Οι τρεις υποσχέσεις” (552 σελ, €14,99, iBookstore) είναι το τελευταίο βιβλίο της Χρυσηίδας Δημουλίδου:

Οι τρεις υποσχέσεις που έδωσε στον πατέρα της ήταν αυτό που κράτησε η Μυρτάλη και ρίζωσαν σαν γερό δέντρο στην καρδιά της. Η μοίρα της επέλεξε να έρθει στον κόσμο στις 20 Ιουλίου του 1974 στην Αμμόχωστο, την ημέρα της εισβολής του Αττίλα στην Κύπρο. Οι βομβαρδισμοί και η μυρωδιά του θανάτου ήταν αυτά που υποδέχτηκαν τον ερχομό της. Τα δραματικά γεγονότα που ακολούθησαν έγιναν η αιτία να αφυπνιστεί αργότερα το χάρισμα της συγγραφής που κουβαλούσε μέσα της και σύντομα να γίνει η αγαπημένη συγγραφέας του αναγνωστικού κοινού. Η Μυρτάλη τα έχει πλέον όλα. Φήμη, δόξα, πλούτη, έρωτα. Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύει, μέχρι που οι παρασκηνιακές κινήσεις κάποιων ανθρώπων που αγάπησε την οδηγούν στον όλεθρο και την απόγνωση. Η ίδια βρίσκεται εγκλωβισμένη σ’ έναν εφιάλτη, που ως τότε πίστευε ότι μόνο η συγγραφική της πένα μπορούσε να εμπνευστεί. Οι τρεις υποσχέσεις, όμως, όρκος ιερός, είναι εκείνες που της δίνουν τη δύναμη να παλέψει. Γιατί το Βαρώσι είναι εκεί και την περιμένει…

Σημεία πώλησης και δυνατότητες ανάγνωσης
Οι Εκδόσεις Ψυχογιός διαθέτουν συνολικά 511 ebooks σε ePUB. Διαθέτουν τα ebooks τους από το site τους, από το iBookstore και από τα online βιβλιοπωλεία PERIZITITO.GR, e-bookshop.gr, IANOS και myeBooks, Ευριπίδης, Big Book / Δοκιμάκης, Μπιτσάκου, Books2u, Greekbooks.gr.
Τα ebooks των Εκδόσεων Ψυχογιός που αγοράζονται από το site τους και τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία έχουν το κλείδωμα της Adobe και διαβάζονται με τις συμβατές εφαρμογές σε Android κινητά και tablet PC και στους ηλεκτρονικούς αναγνώστες εκτός των Kindle. Το ebooks από το iBookstore είναι κλειδωμένα με το ιδιόκτητο DRM της Apple και διαβάζονται με το iBooks σε iPhone, iPod touch και iPad.
Διαβάστε επίσης: