Το “1Q84” του Χαρούκι Μουρακάμι σε ebook στα ελληνικά από τις Εκδ. Ψυχογιός

Σε e-book σε ePUB κυκλοφόρησαν τα δύο πρώτα βιβλία του μυθιστορήματος 1Q84 του Ιάπωνα συγγραφέα Χαρούκι Μουρακάμι από τις Εκδόσεις Ψυχογιός. Είναι διαθέσιμα ως δύο ξεχωριστά e-books, 1Q84-Βιβλίο Ι (480 σελ, €13,99, iBookstore) και 1Q84-Βιβλίο ΙΙ (416 σελ, €12,99, iBookstore), ή ως ένα ενιαίο e-book, 1Q84-Βιβλίο Ι & II (€17,99, iBookstore). Το τρίτο βιβλίο του 1Q84 θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2013, επίσης από τις Εκδόσεις Ψυχογιός.

Στο 1Q84 o Μουρακάμι (Βικιπαίδεια), που θεωρείται από τους σημαντικότερους σύγχρονους συγγραφείς, αφηγείται την ερωτική ιστορία της Αομάμε και του Τένγκο στο παράξενο παράλληλο σύμπαν στο οποίο κατοικούν:

Δυο ιδανικοί εραστές ψάχνουν ο ένας τον άλλο χωρίς ούτε οι ίδιοι να το συνειδητοποιούν, σε έναν κόσμο που αλλάζει, σε ένα χρόνο ρευστό, απροσδιόριστο. Αλλά τους οδηγεί η αγωνία, η μανία της συνάντησης. Η Αομάμε και ο Τένγκο ζουν παράλληλα, διασχίζοντας τον τόπο και το χρόνο, βαδίζοντας ανάποδα σε ημερολόγια και χάρτες και ρισκάροντας τα πάντα μέσα στο άκρως ποιητικό και επικίνδυνο σύμπαν του Μουρακάμι. Μυστικές αδελφότητες, σέκτες, φαύλοι εξουσιαστές, αδίστακτοι δολοφόνοι, εκδικητές, μαύρες μαγικές ιστορίες, πρωτόγνωρες δίοδοι, αποκαλυπτικές ρωγμές, μια χρυσαλλίδα στα σύννεφα, ψυχεδέλεια και παράδοση, στοιχειωμένες μουσικές, νοσταλγία, μια ματιά στο φεγγάρι – ή στα φεγγάρια. Στα δυο φεγγάρια του 1Q84, αυτής της Πόλης των γάτων.

Στα ελληνικά και σε e-book (ePUB) είναι επίσης διαθέσιμο από τις Εκδόσεις Ψυχογιός το μυθιστόρημα “Νορβηγικό Δάσος” (464 σελ, €14,99, iBookstore), με το οποίο ο Μουρακάμι έγινε ευρύτερα γνωστός.
Σημεία πώλησης και δυνατότητες ανάγνωσης
Οι Εκδόσεις Ψυχογιός διαθέτουν συνολικά 614 ebooks σε ePUB. Διαθέτουν τα ebooks τους από το site τουςαπό το iBookstore και από τα online βιβλιοπωλεία PERIZITITO.GRe-bookshop.grIANOS και CosmoBooksmyeBooksΕυριπίδηςBig Book / ΔοκιμάκηςΜπιτσάκουBooks2uGreekbooks.gr.

Τα ebooks των Εκδόσεων Ψυχογιός που αγοράζονται από το site τους και τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία έχουν το κλείδωμα της Adobe και διαβάζονται με τις συμβατές εφαρμογές σε Android κινητά και tablet PC και στους ηλεκτρονικούς αναγνώστες εκτός των Kindle. Το ebooks από το iBookstore είναι κλειδωμένα με το ιδιόκτητο DRM της Apple και διαβάζονται με το iBooks σε iPhone, iPod touch και iPad.

Διαβάστε επίσης: