Κλήρωση για 2 ebooks “Το πλήρες εγχειρίδιο του OS X Lion”

Σήμερα ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σε συνεργασία με το textbooks.gr προσφέρουν 2 promo codes για να κατεβάσετε δωρεάν το διαδραστικό ηλεκτρονικό βιβλίο “To πλήρες εγχειρίδιο του OS X Lion” (521 σελ, €14,99) των Μιχάλης Σίμου και Μιχάλη Μυρσιάδη, συντάκτες και οι δύο της σελίδας MacLife.gr. To ebook διαβάζεται σε iPad (iOS 5, iBooks 2). Το εγχειρίδιο για το λειτουργικό σύστημα των υπολογιστών Macintosh είναι “γραμμένο με απλό και κατανοητό τρόπο και απευθύνεται τόσο στους νέους όσο και στους παλαιότερους χρήστες του Mac OS X. Στις περισσότερες από 500 σελίδες του περιγράφονται λεπτομερώς όλες οι λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά του OS X Lion, οι προ-εγκατεστημένες εφαρμογές και τα βοηθήματα, ενώ περιλαμβάνονται εκατοντάδες εικόνες, δεκάδες βίντεο και απλές οδηγίες βήμα προς βήμα για την εκτέλεση οποιασδήποτε εργασίας ή ρύθμισης, που προκύπτει κατά την καθημερινή ενασχόληση με τον υπολογιστή”. Διαβάστε εδώ την αναλυτική παρουσίαση.
Πώς μπαίνετε στην κλήρωση
Από τώρα και έως τις 2 το μεσημέρι τις Πέμπτης, 28 Ιουνίου, μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

Αύριο στις 2 θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και το promo code θα σταλεί στους νικητές με προσωπικό μήνυμα.

Οδηγίες για την εξαργύρωση των promo codes

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα promo codes από το iTunes στον υπολογιστή σας επιλέγοντας redeem/εξαργύρωση ή ανοίγοντας το iBookstore από την εφαρμογή iBooks στο iPad και επιλέγοντας επίσης redeem/εξαργύρωση στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας του iBookstore. Αναλυτικότερες οδηγίες για την εξαργύρωση μπορείτε να βρείτε εδώ.
Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθείστε τον @eAnagnostis στο Twitter.