Κλήρωση για 10 ebooks “Αναζητώντας ένα happy end” της Μαρίας Κατσικοβόρδου

Σήμερα ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σε συνεργασία με τη συγγραφέα Μαρία Κατσικοβόρδου προσφέρουν 10 promo codes για να κατεβάσετε δωρεάν το πρώτο της ebook “Αναζητώντας ένα happy end” (188 σελ, €4,99), μυθιστόρημα “ρομαντικό, όπως και η ηρωίδα του, η Νανά, και παρουσιάζει την πορεία της και τα εμπόδια που συνάντησε, μέχρι τα 35 έστω, απέναντι στα δικά της όνειρα, στις προσδοκίες της, στις φιλοδοξίες της, στους έρωτες, στη ζωή την ίδια μέσα από την αναζήτηση του δικού της happy end!” (βλ. αναλυτική παρουσίαση). Τα ebooks είναι σε ePUB, την πλέον κατάλληλη μορφή για ηλεκτρονική ανάγνωση, και διαβάζονται σε iPad, iPhone και iPod touch με την εφαρμογή iBooks.

Πώς μπαίνετε στην κλήρωση
Από τώρα και έως τη 5 το απόγευμα του Σαββάτου (11/8) , μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

Το Σάββατο μετά τις 5 θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και το promo code θα σταλεί στους νικητές με προσωπικό μήνυμα.

Οδηγίες για την εξαργύρωση των promo codes

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα promo codes από το πρόγραμμα iTunes στον υπολογιστή σας επιλέγοντας redeem/εξαργύρωση ή ανοίγοντας το iBookstore από την εφαρμογή iBooks στα iPad, iPhone και iPod touch και επιλέγοντας επίσης redeem/εξαργύρωση στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας του iBookstore. Αναλυτικότερες οδηγίες για την εξαργύρωση μπορείτε να βρείτε εδώ.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθείστε τον @eAnagnostis στο Twitter.