Κλήρωση για το e-book “Τα μπλουζ της Ευρώπης” του Arne Dahl από τις Εκδ. Μεταίχμιο

Ο Σουηδός συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων Arne Dahl θα βρίσκεται τη Δευτέρα (15/10) στην Αθήνα και την Τρίτη (16/10) στη Θεσσαλονίκη για να  απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του.
Με αυτήν την αφορμή, σήμερα ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μεταίχμιο, που εκδίδουν τα βιβλία του στην Ελλάδα, προσφέρουν 3 promo codes για να κατεβάσετε δωρεάν το ebook “Τα μπλουζ της Ευρώπης” (488 σελ, €10,99), αστυνομικό μυθιστόρημα του Arne Dahl. Ο Dahl είναι από τους σημαντικότερους συγγραφείς και πιο δημοφιλείς σκανδιναβικών αστυνομικών μυθιστορημάτων. Στο βιβλίο του “Τα μπλουζ της Ευρώπης”, “Ένας έλληνας γκάνγκστερ φτάνει στη Στοκχόλμη σε διατεταγμένη αποστολή. Μαστουρωμένος, θα νιώσει ότι τον κυνηγούν παράξενα πλάσματα και θα καταφύγει στον ζωολογικό κήπο. Οι παραισθήσεις, με τη μορφή αρχαιοελληνικών μύθων, τον οδηγούν σε επώδυνο θάνατο. Το επόμενο πρωί οι ντετέκτιβ της ομάδας Α βλέπουν στον φράχτη των αρκούδων να κρέμεται ένα σκοινί και από το σκοινί κρέμονται τα υπολείμματα ενός ποδιού. Το υπόλοιπο σώμα μοιάζει να έχει καταναλωθεί από τις καλοκάγαθες αρκούδες. Την ίδια στιγμή οι ντετέκτιβ Κέρστιν Χολμ και Σάρα Σβενχάγκεν καλούνται να αντιμετωπίσουν την εξαφάνιση οχτώ γυναικών σε κέντρο μεταναστών έξω από την πόλη. Ένας γηραιός κύριος ταξιδεύει με το μετρό πεπεισμένος ότι τον συνοδεύουν οι άγγελοι της εκδίκησης. Στο κατώφλι του θανάτου, έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν και λίγο αργότερα βρίσκεται κρεμασμένος στο εβραϊκό κοιμητήριο. Οι διαφορετικές υποθέσεις σιγά σιγά συνδέονται και η ομάδα Α θα κληθεί να αποκαλύψει δυσάρεστες αλήθειες του σουηδικού παρελθόντος”.

Επίσης από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορούν στα ελληνικά τα βιβλία του Dahl Misterioso, Μίσος και αίμα και Τυχαίο θύμα (διαθέσιμο και σε e-book).

Τα ebooks είναι σε ePUB, την πλέον κατάλληλη μορφή για ηλεκτρονική ανάγνωση, και διαβάζονται σε iPad, iPhone και iPod touch με την εφαρμογή iBooks.

Πώς μπαίνετε στην κλήρωση
Από τώρα και έως τις 7 το απόγευμα της Παρασκευή (12/10) , μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

Την Παρασκευή μετά τις 7 θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και το promo code θα σταλεί στους νικητές με προσωπικό μήνυμα.

Οδηγίες για την εξαργύρωση των promo codes

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα promo codes από το πρόγραμμα iTunes στον υπολογιστή σας επιλέγοντας redeem/εξαργύρωση ή ανοίγοντας το iBookstore από την εφαρμογή iBooks στα iPad, iPhone και iPod touch και επιλέγοντας επίσης redeem/εξαργύρωση στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας του iBookstore. Αναλυτικότερες οδηγίες για την εξαργύρωση μπορείτε να βρείτε εδώ.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθήστε τον @eAnagnostis στο Twitter.