Κλήρωση για το e-book “Κυνηγοί κεφαλών” του Jo Nesbo από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο

Αύριο, Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012, στις 8 το βράδυ, στο αμφιθέατρο του Ινστιτούτου Γκαίτε (Ομήρου 14-16, Αθήνα), ο Νορβηγός συγγραφέας Jo Nesbo θα μιλήσει με τον δημοσιογράφο Μανώλη Πιμπλή για τα βιβλία του και τον διάσημο επιθεωρητή του Χάρι Χόλε. Θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του.
Με αυτήν την αφορμή, σήμερα ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μεταίχμιο, που εκδίδουν τα βιβλία του στην Ελλάδα, προσφέρουν 3 promo codes για να κατεβάσετε δωρεάν το ebook “Κυνηγοί κεφαλών” (344 σελ, €10,99), αστυνομικό μυθιστόρημα του Jo Nesbo. Ο Jo Nesbo είναι από τους σημαντικότερους συγγραφείς και πιο δημοφιλείς σκανδιναβικών αστυνομικών μυθιστορημάτων. Στους “Κυνηγούς κεφαλών”, ο πρωταγωνιστής του βιβλίου Ρόγκερ Μπρόουν “παρά το ότι υπολείπεται σε ύψος, μοιάζει να τα έχει όλα: είναι ο πιο επιτυχημένος κυνηγός επιχειρηματικών ταλέντων της Νορβηγίας, έχει παντρευτεί την πανέμορφη ιδιοκτήτρια μιας γκαλερί και ζει μέσα στη χλιδή σε ένα ονειρεμένο σπίτι. Η ασύστολη σπατάλη, ωστόσο, έχει σαν αποτέλεσμα να βρεθεί χρεωμένος ως τον λαιμό και να αναγκαστεί να ασκήσει ένα παράλληλο επάγγελμα: ληστής πανάκριβων έργων τέχνης. Όταν του δίνεται η ευκαιρία να οργανώσει την τελευταία μεγάλη δουλειά, που θα τον απαλλάξει από όλα του τα χρέη, ένα απρόβλεπτο γύρισμα της τύχης θα τον μετατρέψει από κυνηγό σε θήραμα και τα χρέη θα γίνουν το μικρότερο πρόβλημά του… Ένας ατελείωτος συνδυασμός δράσης και σασπένς που κόβει την ανάσα”. Το βιβλίο έχει μεταφερθεί στον κινηματογράφο από τον γνωστό Νορβηγό σκηνοθέτη Μόρτεν Τίλντουμ με τον ίδιο τίτλο και προβλήθηκε στους κινηματογράφους στην Ελλάδα το καλοκαίρι (δείτε το trailer)
Τα ebooks είναι σε ePUB, την πλέον κατάλληλη μορφή για ηλεκτρονική ανάγνωση, και διαβάζονται σε iPad, iPhone και iPod touch με την εφαρμογή iBooks.

Πώς μπαίνετε στην κλήρωση
Από τώρα και έως τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης (27/9) , μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

Την Πέμπτη μετά τις 6 θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και το promo code θα σταλεί στους νικητές με προσωπικό μήνυμα.

Οδηγίες για την εξαργύρωση των promo codes

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα promo codes από το πρόγραμμα iTunes στον υπολογιστή σας επιλέγοντας redeem/εξαργύρωση ή ανοίγοντας το iBookstore από την εφαρμογή iBooks στα iPad, iPhone και iPod touch και επιλέγοντας επίσης redeem/εξαργύρωση στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας του iBookstore. Αναλυτικότερες οδηγίες για την εξαργύρωση μπορείτε να βρείτε εδώ.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθείστε τον @eAnagnostis στο Twitter.