Διηγήματα και ποίηση σε ebook από τις Εκδόσεις Ίκαρος

Δύο νέα ηλεκτρονικά βιβλία σε ePUB κυκλοφόρησαν σήμερα οι Εκδόσεις Ίκαρος. Πρόκειται για την ποιητική συλλογή “Τα φώτα απέναντι” (€5.99) του Χρήστου Αγγελάκου και τη συλλογή αρχαιολογικών διηγημάτων “Γεύση μιας προϊστορικής ελιάς” (€9.99) του Γιάννη Σακελλαράκη. Τα ηλεκτρονικά βιβλία είναι 40% φτηνότερα από τα αντίστοιχα τυπωμένα.

Παράλληλα, έχει ανέβει στο iBookstore της Apple για iPad, iPhone, iPod touch το ηλεκτρονικό βιβλίο “Ανασκάπτοντας το παρελθόν“, επίσης του Γιάννη Σακελλαράκη και είναι διαθέσιμα στους κατόχους πιστωτικών καρτών που έχουν εκδοθεί σε ΗΠΑ, Αγγλία, Αυστραλία, Καναδά, Γερμανία και Γαλλία.

Η περιγραφή του βιβλίου του Γιάννη Σακκελαράκη “Γεύση μιας προϊστορικής ελιάς“:

Πρόκειται για αφηγήσεις με θεματικό άξονα την πολύχρονη ανασκαφική δραστηριότητα του γνωστού αρχαιολόγου Γιάννη.

Eμπειρίες και συναισθήματα με αφορμή αρχαιολογικά ευρήματα: ένα κύπελλο γεμάτο προϊστορικές ελιές, ένας σφραγιδόλιθος κι ένα δαχτυλίδι στα Ανεμόσπηλια, η αίσθηση του αρχαιολόγου- χρυσοθήρα, η άσκηση της παρατηρητικότητας μέσα από τις ιστορίες της Άγκαθα Κρίστι, η σύγκριση της αστυνομικής με την ιστορική έρευνα, η ανωνυμία της προϊστορίας, και η αγάπη για τον άλλο Οθέλλο.

Αφανείς και επώνυμοι χαρακτήρες, άγνωστες πτυχές και λεπτομέρειες των ανασκαφών που επηρέασαν τον τρόπο σκέψης και τη ζωή του συγγραφέα.

Διαβάστε επίσης: