Στο iBookstore της Apple το e-book “Τα φάγαμε όλοι μαζί” του Θεόδωρου Πάγκαλου

Το e-book στο iPad (εφαρμογή iBooks)

Διαθέσιμο από το iBookstore της Apple είναι πλέον το e-book “Τα φάγαμε όλοι μαζί” του Θεόδωρου Πάγκαλου. Όπως και στο site του βιβλίου mazi-ta-fagame.gr και τα βιβλιοπωλεία CosmoBooks και MyeBooks, το e-book κοστίζει €3,99 και μπορεί να διαβαστεί τόσο στα iPad, iPhone και iPod touch  με την εφαρμογή iBooks όσο και όλες τις εφαρμογές και τις συσκευές που διαβάζουν ePUB ή να μετατραπεί για Kindle. Στο e-book ενσωματώνονται τα προσωπικά στοιχεία του αγοραστή, αλλά δεν περιορίζεται η συμβατότητά του ή οι δυνατότητες μετατροπής.
Ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” είχε μιλήσει με την ομάδα σχεδιασμού του mazi-ta-fagame.gr για τον τρόπο συγγραφής του βιβλίου και την επιλογή της έκδοσής του σε e-book. Το e-book είναι σε μορφή ePUB, ώστε να διαβάζεται ακόμα και σε συσκευές με μικρές οθόνες και ο αναγνώστης να μπορεί να προσαρμόζει στις ανάγκες του την εμφάνιση του κειμένου. Το εξώφυλλο και η επιμέλεια του κειμένου έγιναν από την ομάδα του mazi-ta-fagame.gr, ενώ τo αρχείο ePUB για το e-book δημιουργήθηκε από την eTypesetting.gr.
To e-book στο iPhone (εφαρμογή iBooks)
Το e-book “περιέχει στοιχεία για τον τρόπο παραγωγής των ελλειμμάτων και τη δημιουργία του χρέους της χώρας και περιλαμβάνει συγκεκριμένες ομάδες περιπτώσεων σπατάλης και κακής διαχείρισης. Περιέχονται, επίσης, ιστορίες «Τα φάγαμε όλοι μαζί», τις οποίες οι πολίτες έστειλαν μέσω του δικτυακού τόπου www.pangalos.gr και mazi-ta-fagame.gr“.