Οι πρώτες hands-on παρουσιάσεις του iPad 3 (video)

Αύριο κυκλοφορεί στις ΗΠΑ το νέο iPad και τεχνολογικά site και εφημερίδες εξασφάλισαν συσκευές από την Apple για δοκιμή. Στην Ελλάδα το νέο iPad αρχίζει να διατίθεται στις 23 Μαρτίου 
Το πληρέστερο και αναλυτικότερο βίντεο, που μας επιτρέπει να δούμε το iPad σε πραγματική λειτουργία, είναι του The Verge:

Ο Walt Mossberg του AllThingsD.com, το τεχνολογικό site της The Wall Street Journal, έχει επίσης μια βιντεοπαρουσίαση. Δε μας δείχνει τη συσκευή σε λειτουργία, αλλά ο Mossberg είναι από τους εγκυρότερους τεχνολογικούς δημοσιογράφους και κρίνει πάντα έχοντας στο νου το μέσο χρήστη. Τα συμπεράσματά του είναι ότι το νέο iPad είναι σαφώς βελτιωμένο σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, χωρίς πάντως να έχει επαναστατικές αλλαγές. Η συσκευή πάντως εξακολουθεί να είναι η πρώτη στην κατηγορία της με διαφορά. Οι βελτιώσεις είναι κυρίως σε τρεις τομείς: την οθόνη, την ταχύτητα πρόσβασης στο internet (σε LTE 4G δίκτυα, που δεν είναι εμπορικά διαθέσιμα στην Ευρώπη όμως) και στην πίσω κάμερα. Και αυτά, αν και το iPad έχει επιβαρυνθεί με επιπλέον πάχος και βάρος, χωρίς να έχει μειωθεί η ταχύτητα ή η απόδοση της μπαταρίας.

Αναλυτική παρουσίαση από τη σκοπιά του μέσου χρήστη έχουν επίσης οι New York Times.