Κλήρωση για 10 ebooks “Τομ Πλέυφερ” του Φράνσις Φινν από τις Εκδ. Δεμέτη

Σήμερα  ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Δεμέτη προσφέρουν 10 promo codes για να κατεβάσετε δωρεάν σε ebook από το iBookstore το κλασικό νεανικό μυθιστόρημα “Τομ Πλέυφερ” (262 σελ, €5,49) του Φράνσις Φινν.
Το βιβλίο:
Στην εποχή μας, που τα παιδιά μας κατακλύζονται από βιβλία γεμάτα βία, μάγους και δαίμονες, το βιβλίο του Φράνσις Φινν προβάλλει την ανιδιοτελή καλοσύνη και την πηγαία αγάπη στο συνάνθρωπο.
Ένα μυθιστόρημα γεμάτο δράση, χιούμορ, συγκίνηση, που προκαλεί δυνατά συναισθήματα, τα οποία αναβλύζουν μέσα από τη ζωή και… τις σκανδαλιές του μικρού μας ήρωα. 
Χαρίζει όμορφες, διασκεδαστικές και ταυτόχρονα συγκινητικές στιγμές, τόσο στους μικρούς όσο και στους μεγάλους αναγνώστες του.
Τα ebooks είναι σε ePUB, την πλέον κατάλληλη μορφή για ηλεκτρονική ανάγνωση, και διαβάζονται σε iPad, iPhone και iPod touch. Το ebook σε ePUB δημιούργησε η digitstories.

Πώς μπαίνετε στην κλήρωση

Από τώρα και έως τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευή (2/5), μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

Την Παρασκευή μετά τις 12 θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και το promo code θα σταλεί στους νικητές με προσωπικό μήνυμα.

Οδηγίες για την εξαργύρωση των promo codes

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα promo codes από το iTunes στον υπολογιστή σας επιλέγοντας redeem/εξαργύρωση ή ανοίγοντας το iBookstore από την εφαρμογή iBooks στα iPad, iPhone και iPod touch και επιλέγοντας επίσης redeem/εξαργύρωση στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας του iBookstore. Αναλυτικότερες οδηγίες για την εξαργύρωση μπορείτε να βρείτε εδώ. Αν δεν έχετε κάποια από τις φορητές συσκευές τις Apple, πρέπει να εγκαταστήσετε το δωρεάν πρόγραμμα iTunes και να κάνετε επίσης redeem/εξαργύρωση.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθήστε τον @eAnagnostis στο Twitter.