Κλήρωση για 10 ebooks “Ρωσική τριλογία” του Αλέξη Πάρνη από τις Εκδ. Καστανιώτη

Σήμερα ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Καστανιώτη προσφέρουν 10 promo codes για να κατεβάσετε δωρεάν το ebook “Ρωσική τριλογία: Ο διορθωτής, Λεωφόρος Πάστερνακ, Μια Πράγα στον καθένα” (723 σελ, €9,99), που συγκεντρώνει τα τρία μυθιστορήμα του Αλέξη Πάρνη για τη Σοβιετική Ένωση. Ο Πάρνης, που πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση και στο Δημοκρατικό Στρατό, έζησε στη Σοβιετική Ένωση από το 1949 έως το 1962. Αναγνωρισμένος ποιητής, θεατρικός συγγραφέας και μυθιστοριογράφος, καταγράφει λογοτεχνικά μια σημαντική περίοδο της σοβιετικής ιστορίας, εκείνη των Στάλιν, Χρουτσώφ, Μπρέζνιεφ, αρκετά πριν τα έργα των Σολζενίτσιν, Σινιάφσκυ, Ντάνιελ και άλλων. Το βιβλίο κυκλοφορεί αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή. Τα ebooks είναι σε ePUB, την πλέον κατάλληλη μορφή για ηλεκτρονική ανάγνωση, και διαβάζονται σε iPad, iPhone και iPod touch, αλλά και σε ηλεκτρονικούς αναγνώστες και εφαρμογές που διαβάζουν ePUB (και στα Kindle με μετατροπή σε Mobi).
Πώς μπαίνετε στην κλήρωση

Από τώρα και έως τις 7:30 το βράδυ της Παρασκευής (3/8) , μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

Μετά τις 7:30, θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και το promo code θα σταλεί στους νικητές με προσωπικό μήνυμα.

Οδηγίες για την εξαργύρωση των promo codes

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα promo codes από το iTunes στον υπολογιστή σας επιλέγοντας redeem/εξαργύρωση ή ανοίγοντας το iBookstore από την εφαρμογή iBooks στα iPad, iPhone και iPod touch και επιλέγοντας επίσης redeem/εξαργύρωση στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας του iBookstore. Αναλυτικότερες οδηγίες για την εξαργύρωση μπορείτε να βρείτε εδώ. Αν δεν έχετε κάποια από τις φορητές συσκευές τις Apple, πρέπει να εγκαταστήσετε το δωρεάν πρόγραμμα iTunes και να κάνετε επίσης redeem/εξαργύρωση. Στη συνέχεια βρείτε στον υπολογιστή σας το ebook (αναζητήστε το με τον τίτλο του) και περάστε το στον ηλεκτρονικό αναγνώστη ή την εφαρμογή της επιλογή σας. Για τα Kindle, πρέπει να μετατρέψετε το ePUB σε Mobi (δείτε τον οδηγό βήμα βήμα για τη μετατροπή). Παρόλο που το ebook προέρχεται από το iBookstore και περιλαμβάνει υδατογράφημα με τα προσωπικά σας στοιχεία, οι Εκδόσεις Καστανιώτη δεν εμποδίζουν με κλείδωμα τη συμβατότητα και τις μετατροπές.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθείστε τον @eAnagnostis στο Twitter.