Κλήρωση για 10 ebooks “Ο Τζόνι κι εγώ” της Ντίας Μέξη-Τζόουνς

Σήμερα ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σε συνεργασία με τη συγγραφέα προσφέρουν 10 promo codes για να κατεβάσετε δωρεάν από το iBookstore το ebook “Ο Τζόνι κι εγώ” (286 σελ, €5,99) της Ντίας Μέξη-Τζόουνς, που στην έντυπη κυκλοφορία του από την Εμπειρία Εκδοτική έγινε best seller. Είναι το πρώτη βιβλίο με πρωταγωνίστρια την Πηνελόπη, που διαθέτει και δικό της προφίλ στο Facebook, και έχει δώσει το όνομά της και στο δεύτερο βιβλίο της Μέξη-Τζόουνς “Πηνελόπη Online” (270 σελ, €5,99, παρουσίαση). Η συγγραφέας αντλεί από την προσωπική της εμπειρία για να εξηγήσει, με πολύ ζωντανό και άμεσο τρόπο, “τι εστί Αγγλία”. Τα ebooks είναι σε ePUB, την πλέον κατάλληλη μορφή για ηλεκτρονική ανάγνωση, και διαβάζονται σε iPad, iPhone και iPod touch, αλλά και σε ηλεκτρονικούς αναγνώστες και εφαρμογές που διαβάζουν ePUB (και στα Kindle με μετατροπή σε Mobi).

Πώς μπαίνετε στην κλήρωση

Από τώρα και έως τις 7 το απόγευμα της Τρίτης (4/12), μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

Την Τρίτη μετά τις 7 θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και το promo code θα σταλεί στους νικητές με προσωπικό μήνυμα.

Οδηγίες για την εξαργύρωση των promo codes

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα promo codes από το iTunes στον υπολογιστή σας επιλέγοντας redeem/εξαργύρωση ή ανοίγοντας το iBookstore από την εφαρμογή iBooks στα iPad, iPhone και iPod touch και επιλέγοντας επίσης redeem/εξαργύρωση στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας του iBookstore. Αναλυτικότερες οδηγίες για την εξαργύρωση μπορείτε να βρείτε εδώ. Αν δεν έχετε κάποια από τις φορητές συσκευές τις Apple, πρέπει να εγκαταστήσετε το δωρεάν πρόγραμμα iTunes και να κάνετε επίσης redeem/εξαργύρωση. Στη συνέχεια βρείτε στον υπολογιστή σας το ebook (αναζητήστε το με τον τίτλο του) και περάστε το στον ηλεκτρονικό αναγνώστη ή την εφαρμογή της επιλογή σας. Για τα Kindle, πρέπει να μετατρέψετε το ePUB σε Mobi (δείτε τον οδηγό βήμα βήμα για τη μετατροπή). Παρόλο που το ebook προέρχεται από το iBookstore και περιλαμβάνει υδατογράφημα με τα προσωπικά σας στοιχεία, δεν εμποδίζονται με κλείδωμα η συμβατότητα και τις μετατροπές.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθήστε τον @eAnagnostis στο Twitter.