14 νέα ebooks σε ePUB από τις εκδόσεις Καστανιώτη

14 νέα ebooks σε ePUB κυκλοφόρησαν σήμερα οι εκδόσεις Καστανιώτη. Πέρα από το ότι είναι σε ePUB, μορφή κατάλληλη για την ανάγνωση σε ηλεκτρονικούς αναγνώστες, και τα 14 ebooks είναι σχεδόν όλα από την βιβλιοπαραγωγή του 2010, και μάλιστα 5 από αυτά κυκλοφορούν σε ebooks λίγες μόλις μέρες μετά από τις κυκλοφορίες τους σε έντυπη μορφή. Όλα τα βιβλία ανήκουν στη σύγχρονη νεοελληνική λογοτεχνία και στα δημοφιλή ονόματα συγγραφέων που εκδίδουν στον Καστανιώτη. Οι τιμές είναι €5.90 ή €9.90, κάτι που αντιστοιχεί σε έκπτωση 40% σε σχέση με την τιμή των τυπωμένων βιβλίων.

8 ebooks που κυκλοφορούσαν από τις εκδόσεις Καστανιώτη από το 2009, επίσης σε ePUB, εξακολουθούν να διατίθενται δωρεάν.

Ενδιαφέρον είναι ότι οι εκδόσεις Καστανιώτη διαθέτουν το ebooks τους κατευθείαν από το δικό τους site και όχι από την πλατφόρμα πώλησης myeBooks.gr. Είναι άγνωστο αν θα τα ανεβάσουν και εκεί ή θα κάνουν την επιλογή η πώληση να γίνεται μόνο από τη δική τους σελίδα.

Με την κυκλοφορία όλο και περισσότερων ebooks σε ePUB το ηλεκτρονικό βιβλίο φαίνεται πως αρχίζει να αποκτά μια δυναμική και στην Ελλάδα. Εδώ και λίγες μέρες και οι εκδόσεις Πατάκη και οι εκδόσεις Ψυχογιός έχουν αρχίσει να διαθέτουν και κείνες ebooks σε ePUB.

Διαβάστε επίσης: