Ψηφιακή βιβλιοθήκη για τους συνδρομητές από το περιοδικό “Θέματα Λογοτεχνίας”

Με αφορμή τη συμπλήρωση 17 ετών από την κυκλοφορία του περιοδικού “Θέματα Λογοτεχνίας”, τον Νοέμβριο του 1995, υπό τη διεύθυνση του Χρίστου Αλεξίου, οι Εκδόσεις Γκοβόστη ανακοίνωσαν τη δημιουργία μιας ψηφιακής βιβλιοθήκης με 1.500 κείμενα, άρθρα, μελέτες και κριτικές για την ελληνική και την ξένη λογοτεχνία που έχουν δημοσιευτεί σ΄αυτό. 
“Σε μια προσπάθεια να κάνουμε το περιεχόμενο του περιοδικού διαθέσιμο στο αναγνωστικό κοινό, και ιδιαίτερα στην ακαδημαϊκή κοινότητα, δημιουργήσαμε μια πλούσια ψηφιακή βιβλιοθήκη, με δυνατότητα αναζήτησης, η οποία θα ανανεώνεται συνεχώς και θα προσφέρει πολύτιμη βοήθεια τόσο στον ερευνητή όσο και στον αναγνώστη”, αναφέρουν οι Εκδόσεις Γκαβόστη.
Η βιβλιοθήκη είναι προσβάσιμη, μέσα από την ιστοσελίδα govostis.gr, στους συνδρομητές του περιοδικού, με την ίδια τιμή συνδρομής (30 ευρώ), που αντιστοιχεί σε τρία τεύχη του. Τα άρθρα είναι διαθέσιμα για ανάγνωση σε μορφή PDF μέσα από τον browser, ενώ είναι δυνατή η εκτύπωσή τους και η αναζήτηση μέσω αναλυτικών ευρετηρίων. Εδώ μπορείτε να δείτε ένα δείγμα της μορφής των διαθέσιμων άρθρων.