Το Toshiba Tablet έχει site με πολύ flash και πολλή κακία για το iPad

Μετά τη σχετικά αποτυχημένη κυκλοφορία του Toshiba Folio 100, η Toshiba είχε ανακοινώσει στην έκθεση CES στο Λας Βέγκας ότι θα βγάλει ένα νέο tablet PC. Και τώρα του δίνει το, μάλλον προσωρινό, όνομα Toshiba Tablet και ένα site στο οποίο δύσκολα θα μπορούσε να έχει βάλει περισσότερο flash και περισσότερη κακία για το iPad.

Ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνεται ότι το Toshiba Tablet θα έχει οθόνη 10.1 ιντσών (capacitive, multi-touch, 16:10 aspect ratio, ανάλυση 1280 x 800), επεξεργαστή Tegra 2 της NVIDIA, μπαταρία που αντικαθίσταται, δύο κάμερες (2 MP webcam μπροστά και 5 MP πίσω), σύνδεση στο internet με WiFi και υποστήριξη flash στον browser, μια σειρά από θύρες (USB, miniUSB, HDMI, SD) και Android 3.0 Honeycomb. Αν εξαιρέσουμε το Android 3.0, και στο Toshiba Folio 100 δεν έλειπαν αντίστοιχα χαρακτηριστικά χωρίς να του εγγυηθούν κάποια επιτυχία.

Η έμφαση στις πολλαπλές θύρες, τις κάμερες, την αντικαταστάση μπαταρία και το τόσο flash στο site είναι μπηχτές για τις αδυναμίες του iPad. Που η Toshiba όμως τις έφτασε σε ένα άλλο επίπεδο. Όπως ανακάλυψαν στο AllThingsD, όποιος μπει στο site του Toshiba Tablet από συσκευή με iOS, όπως π.χ. το iPad, θα δει το παραπάνω αρκετά πικρόχολο μήνυμα.

Η Toshiba πάντως δεν έχει ανακοινώσει πότε θα βγει η ταμπλέτα της στην αγορά ούτε έχει δείξει κάποια pre-production εκδοχή της σε λειτουργία.