Το ηλεκτρονικό περίπτερο και βιβλιοπωλείο ReadPoint στο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

Το ReadPoint.gr στο 41ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο (περίπτερο 35)

Το ηλεκτρονικό περίπτερο και βιβλιοπωλείο ReadPoint.gr συμμετέχει στο 41ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο. Θα το βρείτε στο περίπτερο 35. Οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν τις δυνατότητες της πλατφόρμας ηλεκτρονικής ανάγνωσης ReadPoint, που διαθέτει δωρεάν εφαρμογές για υπολογιστές με Windows και για iPhone και iPad. Παράλληλα, μπορείτε να δείτε τις δύο νέες εφαρμογές του ReadPoint, για υπολογιστές Macintosh και για τηλέφωνα με Windows Phone 7, που αναμένονται να κυκλοφορήσουν την επόμενη εβδομάδα.
Για τις ημέρες της έκθεσης, όσοι εγγραφούν (δωρεάν) στο ReadPoint, αλλά και όσοι έχουν ήδη εγγραφεί μπορούν να πάρουν δωρεάν:
  • το e-book “Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Ημέρες” του Ιούλιου Βερν σε εικονογραφημένη διασκευή για παιδιά από τις Εκδόσεις Κέδρος
  • τα τεύχη της εφημερίδας Δημοκρατία για 14 ημέρες
  • το προηγούμενο τεύχος του περιοδικού HOT DOC του Κώστα Βαξεβάνη
Αν δεν μπορείτε να βρεθείτε στην έκθεση, μπορείτε να αξιοποιήστε την προσφορά από εδώ. Γραφτείτε στο ReadPoint ή γράψτε τα στοιχεία του λογαριασμού σας και το βιβλίο, η εφημερίδα και το περιοδικό θα αρχίσουν να κατεβαίνουν στην εφαρμογή ReadPoint υπολογιστή, το iPhone ή το iPad σας.
Το 41ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο ολοκληρώνεται την Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου. Είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 6 μ.μ. έως τις 10.30 μ.μ, το Σάββατο από τις 6 μ.μ. έως τις 11 μ.μ. και την Κυριακή από τις 11 το πρωί έως τις 10.30 το βράδυ.
ReadPoint
Το ReadPoint.gr είναι ελληνικό ηλεκτρονικό περίπτερο και βιβλιοπωλείο. Τα ebooks, τα περιοδικά και οι εφημερίδες που διαθέται διαβάζονται σε υπολογιστές με Windows και στην εφαρμογή του για iPad, iPhone και iPod touch. Στο ReadPoint είναι διαθέσιμα περιοδικά όπως τα PC Magazine, The Books’ Journal, HOT DOC, RAM, HiTech, 4 ΤΡΟΧΟΙ, Men’s Health, Ιστορία Εικονογραφημένη, εφημερίδες όπως οι Έθνος, Ημερησία, Εξπρές, Μετρό, CityPress και πολλές αθλητικές και βιβλία των εκδόσεων Λιβάνη, Άγκυρα, Κέδρος, Τετράγωνο ανάμεσα σε άλλα.