Το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο και περίπτερο e-na.com έγινε ReadPoint και έχει εφαρμογή για iPhone

Το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο και περίπτερο e-na.com απέκτησε νέο όνομα και νέο, πιο λειτουργικό site και ονομάζεται πλέον ReadPoint. Η νέα διεύθυνσή του είναι ReadPoint.gr και ReadPoint.com, ενώ και η παλιά διεύθυνση ανακατευθύνει στο νέο site. Οι επιλογές για ανάγνωση ebooks, περιοδικών και εφημερίδων συμπληρώνονται μετά τους υπολογιστές με Windows και το iPad με τη νέα εφαρμογή για ReadPoint για iPhone και iPod touch. Το ReadPoint ετοιμάζει επίσης εφαρμογές για Android και Windows Phone.

Οι εφαρμογές για iPad, iPhone και iPod touch δίνουν τη δυνατότητα περιήγησης στο κατάστημα,  αγοράς ebooks και μεμονωμένων τευχών ή συνδρομών σε περιοδικά και εφημερίδες και ανάγνωσής τους. Σε όλες τις κατηγορίες περιεχομένου ο χρήστης μπορεί να διαβάσει δοκιμαστικά άρθρα ή κεφάλαια δωρεάν. Η ανάγνωση του περιεχομένου μπορεί να γίνεται τόσο με ενεργή σύνδεση στο internet όσο και offline, ενώ υποστηρίζεται επίσης η σημείωση σελιδοδεικτών, η επιλογή αποκομμάτων, η κοινοποίηση στα κοινωνικά δίκτυα, η αναζήτηση μέσα στο κείμενο, η αναπαραγωγή βίντεο και διαδραστικό περιεχόμενο και το άνοιγμα μέσα στην εφαρμογή σελίδων στο internet  ακολουθώντας links από τα άρθρα.

Στο ReadPoint είναι διαθέσιμα περιοδικά όπως τα RAM, HiTech, 4 ΤΡΟΧΟΙ, PC Magazine, Men’s Health, Ιστορία Εικονογραφημένη, εφημερίδες όπως οι Έθνος, Ημερησία, Εξπρές, Μετρό, CityPress και πολλές αθλητικές και βιβλία των εκδόσεων Λιβάνη, Άγκυρα, Κέδρος, Τετράγωνο ανάμεσα σε άλλα.

Screenshots από την εφαρμογή για iPhone

Τα ράφια του περιπτέρου

Ανάγνωση με οριζόντιο προσανατολισμό οθόνης

Επιλογή αποκόμματος