Την Τετάρτη η παρουσίαση του περιοδικού “αντί x λόγου” στα Γιάννενα

Παρουσίαση του ανανεωμένου λογοτεχνικού περιοδικού “αντί x λόγου” θα γίνει την Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου στα Γιάννενα. Και είστε όλοι και όλες προσκεκλημένοι.

Το λογοτεχνικό περιοδικό «αντί × λόγου» και η λογοτεχνική κοινότητα antiepilogou.gr σας προσκαλούν στην παρουσίαση του 12ου τεύχους του λογοτεχνικού περιοδικού.
Την Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο Θυμωμένο Πορτραίτο, Καποδιστρίου 20, Ιωάννινα.
Θα μιλήσουν για το περιοδικό και για τις στήλες τους ο Ευάγγελος Ευθυμίου, εκδότης του περιοδικού, η συντάκτης της στήλης «Ελενικά» Ελένη Μπάρκα, φιλόλογος, ο συντάκτης της στήλης «Χαρακτηρισμοί» Γιάννης Πλιώτας, εκδότης των βορειοδυτικών και ο Μιχάλης Καλαμαράς, συντάκτης της στήλης «Ηλεκτρονικός Αναγνώστης» και διαχειριστής του blog «Hλεκτρονικός Aναγνώστης».
Στην παρέα μας θα βρίσκονται συντάκτες από το τρέχον τεύχος, αλλά και από παλαιότερα τεύχη και θα συζητήσουμε για την πορεία του περιοδικού, για τη λογοτεχνία στα Ιωάννινα, γενικότερα στην Ελλάδα και για πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα.
Tο νέο, 12o τεύχος του τριμηνιαίου λογοτεχνικού περιοδικού  “αντί x λόγου” (διαβάζεται “αντί επί λόγου” ή “αντί επιλόγου”) σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή έχει αναβαθμιστεί με νέες και περισσότερες συνεργασίες και 64 έγχρωμες σελίδες το τυπωμένο περιοδικό θα είναι διαθέσιμο προς €4.95 στα βιβλιοπωλεία σε αρκετές πόλεις και μέσω συνδρομών (έκπτωση 10% + δωρεάν ταχυδρομικά). Η ηλεκτρονική του έκδοση, όπως και τα παλιότερα τεύχη, συνεχίζει και θα συνεχίσει να διατίθεται δωρεάν. Από αυτό τεύχος θα φιλοξενείται τακτικά στο περιοδικό και η στήλη του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη”.