Τα βιβλία του Σκάι σε ηλεκτρονική μορφή στο βιβλιοπωλείο e-na.com

Τη συνεργασία του με το ραδιοτηλεπτικό σταθμό Σκάι ανακοίνωσε σήμερα το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο για ebooks και περιοδικά e-na.com. Από το site του e-na και την εφαρμογή του για iPad θα διατίθενται σε ηλεκτρονική μορφή οι τίτλοι της σειράς Σκάι | Βιβλίο. Είναι ήδη διαθέσιμη η σειρά 5 βιβλίων του Σκάι για το 1821, το λεύκωμα για την Ακρόπολη στα ελληνικά και τα αγγλικά και η δημοσιογραφική έρευνα του Τάσου Τέλλογλου για τη Siemens.
Η ανακοίνωση του e-na.com για τη συνεργασία με τον Σκάι:


Έναρξη Συνεργασίας της ψηφιακής πλατφόρμας
 διανομής εντύπων e-na με τον ΣΚΑΙ

Αθήνα, 26 Μαρτίου 2012

Η Planet Interactive AE και ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασία τους, για την διάθεση των εντύπων του τελευταίου σε ηλεκτρονική μορφή μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα διανομής e-na.

Συγκεκριμένα, τα βιβλία του Ομίλου θα διατίθενται πλέον στην ψηφιακή τους μορφή (http://www.e-na.com/skai.aspx). Ο επισκέπτης μπορεί να τα δει και να τα ξεφυλλίσει, αγοράζοντας τα ψηφιακά μέσα από το ηλεκτρονικό μας περίπτερο www.e-na.com!

Ο χρήστης των ψηφιακών εντύπων μπορεί να τα δει και να ξεφυλλίσει στο φυσικό τους layout, απολαμβάνοντας το σύνολο του περιεχομένου.

Επιπλέον, μπορεί να τα αρχειοθετήσει, να τα αναζητήσει και να ακόμα να “δει” πρόσθετο πλούσιο πολυμεσικό περιεχόμενο (video, ήχους, κλπ).

Τα βιβλία είναι διαθέσιμα για όλα τα Windows συστήματα, καθώς και για το iPad. Σύντομα επίσης, θα είναι διαθέσιμα και από τις εκδόσεις του e-na για άλλες πλατφόρμες, iPhone, Android, κλπ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τα ψηφιακά έντυπα, είναι ιδιαίτερα οικονομικά και φιλικά προς το περιβάλλον!

Ο κ. Βασίλης Γιακαμόζης, διευθυντής της e-na, σχολίασε: “Είμαστε χαρούμενοι για την έναρξη αυτής της συνεργασίας. Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα media της χώρας εμπιστεύθηκε την δική μας πλατφόρμα για το πέρασμα των εντύπων του στην ψηφιακή εποχή. Το γεγονός αυτό μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε και να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο την ποιότητα και τις δυνατότητες της υπηρεσίας μας”.

Για περισσότερες πληροφορίες:
σελίδα:  www.e-na.com
τηλ: +30-210-7568-003-4
e-mail: pr@e-na.com