Σε προσφορά τα “βιντεοβιβλία” του Vook στο iTunes

Το Vook.com διαθέτει μια σειρά enhanced ebooks, “επαυξημένων ηλεκτρονικών βιβλίων”, ebooks δηλαδή που πέρα από το κείμενο έχουν ενσωματωμένα video. Έτσι, χωρίς να χρειάζεται κανείς να εγκαταλείψει το βιβλίο που διαβάζει μπορεί δει σχετικά βίντεο ειδικά γυρισμένα για το βιβλίο του. Τα enhanced ebooks είναι στα αγγλικά και διαβάζονται και βλέπονται τόσο στον υπολογιστή όσο και σε iPad, iPhone και iPod touch. Και μέχρι την Τρίτη στις 7 το πρωί έχει και τα 121 “βιντεοβιβλία” του σε προσφορά στο iTunes με €0.79 από περίπου €5 που κοστίζουν κανονικά.

Το Vook κάνει ιδιαίτερα προσεγμένη δουλειά και αξίζει τα λεφτά που θα δώσει κάνεις (ειδικά όταν μιλάμε για €0.79). Αρκετοί από αυτούς τους τίτλους είναι οδηγοί και εγχειρίδια διαφόρων ειδών, αλλά υπάρχουν κάποια πραγματικά πολύ ωραία και ενδιαφέροντα “βιντεοβιβλία” ανάμεσά τους.

Για παράδειγμα, υπάρχει το vook για τον Κάφκα με 13 βίντεο και κείμενα του συγγραφέα. Μπορείτε να δείτε ένα από τα βίντεο καθώς και screenshot από την εφαρμογή για το iPad:

Άλλα ωραία vook είναι αυτά για τον Σέρλοκ Χολμς, τον Σέξπιρ και τον Πόε. Ρίξτε μια ματιά σε όλα τους τα “βιντεοβιβλία” ανά κατηγορίες και, πριν αγοράσετε, δείτε κάποια από τα βίντεο που περιέχει το βιβλίο στο κανάλι τους στο YouTube.