Πωλούνται μεταχειρισμένα BeBook Neo, BeBook One και Cybook Gen3 Gold Edition

BeBook Neo

Πωλούνται μεταχειρισμένες 4 συσκευές:
  • ΒeBook One, έκδοση 2009: 80 ευρώ (μαζί με θήκη πολυτελείας αρχικής αξίας 30 ευρώ)
  • ΒeBook One, έκδοση 2010: 90 ευρώ, μαζί με θήκη πολυτελείας αξίας 30 ευρώ
  • Cybook Gen3 Gold Edition (2009): 80 ευρώ
  • Δύο BeBook Neo (2010): ένα στα 150 ευρώ και ένα στα 140 ευρώ (έχει μια γρατζουνιά μπροστά).

Στις τιμές συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά για αποστολή με αντικαταβολή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με Στέλιο Κατέχη στο κινητό 6945-461-454. Περισσότερα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών:

BeBook One

Το BeBook One του 2009 διαθέτει οθόνη ηλεκτρονικού χαρτιού 6 ιντσών (Vizplex της E Ink, 8 κλίμακες του γκρι), υποστηρίζει αρχεία ePUB και PDF με ή χωρίς το κλείδωμα της Adobe  και αναδίπλωση του κειμένου (reflow) για τα PDF. Υποστηρίζει τα ελληνικά. Υποστηρίζονταιεπίσης αρχεία TXT, RTF, EPUB, LIT, PPT, WOLF, DOC, CHM, FB2, HTML, DJVU, MP3, TIFF, JPG, GIF, BMP, PNG, RAR, ZIP, MOBI/PRC. Εσωτερική μνήμη 512 MB επεκτάσιμη με κάρτα SD. Για την έκδοση της συσκευής του 2010, βελτιωμένη ως προς την οθόνη και την ταχύτητα, ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” είχε κάνει hands-on παρουσίαση.
Tο BeBook Neo, που είχαμε επίσης παρουσιάσει, διαθέτει οθόνη αφής από ηλεκτρονικό χαρτί στις 6 ίντσες  και λειτουργεί με γραφίδα ή από τις επιλογές του κεντρικού κουμπιού 5 κατευθύνσεων. Υποστηρίζει σημειώσεις τόσο με εικονικό πληκτρολόγιο όσο και με ελεύθερο χέρι. Συνδέεται στο internet μέσω WiFi, με δυνατότητα περιήγησης σε πλήρεις σελίδες του web, όχι μόνο στη mobile εκδοχή τους. Διαβάζει την ίδια ποικιλία αρχείων με το BeBook One. Η μπαταρία διαρκεί εβδομάδες, ενώ το βάρος περιορίζεται στα 298 γραμμάρια.  Εσωτερική μνήμη 512 MB επεκτάσιμη με κάρτα SD.

Cybook Gen3 Gold Edition

To Cybook Gen3 Gold Edition διαθέτει οθόνη ηλεκτρονικού χαρτιού 6 ιντσών (Vizplex της E Ink, 8 κλίμακες του γκρι), υποστηρίζει αρχεία ePUB και PDF με ή χωρίς το κλείδωμα της Adobe και υποστηρίζει επίσης τα ελληνικά. Υποστηρίζονται επίσης αρχεία HTML, TXT, JPG, GIF, PNG, MP3, FB2. Εσωτερική μνήμη 1 GB επεκτάσιμη με κάρτα SD.

Σημείωση: Ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” κοινοποιεί τη διαθεσιμότητα συσκευών για πώληση. Η περιγραφή ως προς την κατάσταση της συσκευής γίνεται από τον πωλητή και η όλη συναλλαγή πραγματοποείται μεταξύ πωλητή και αγοραστή.