Πρόσκληση στο ταξίδι των Εκδόσεων Σαΐτα

του Ηρακλή Λαμπαδαρίου,
δημιουργού των Εκδόσεων Σαΐτα
Κυρίες και κύριοι καλώς ορίσατε στην πτήση της Σαΐτας!
Τα πολύχρωμα φτερά στα οποία βρίσκεστε έχουν σχεδιαστεί για να φιλοξενήσουν έργα συγγραφέων καθώς και αναγνώστες που θέλουν να τα απολαύσουν στην οθόνη του υπολογιστή, του tablet ή του smartphone τους. Μάλιστα οι άδειες Creative Commons με τις οποίες διανέμονται όλα τα έργα, επιτρέπουν στον αναγνώστη να απολαύσει πλήρως τα αγαπημένα του ebooks, μοιράζοντάς τα με τους φίλους του, ανεβάζοντάς τα σε κάποια ιστοσελίδα ή ιστολόγιο ή ακόμη και να τα εκτυπώσει από τον οικιακό του εκτυπωτή ή από κάποιο τυπογραφείο.
Στην πτήση αυτή μπορείτε επίσης να διαβάσετε βιβλία στα Αγγλικά και να δείτε ζωγραφιές και βίντεο νέων κυρίως δημιουργών από όλη την Ελλάδα που θέλουν να αναδείξουν το ταλέντο και τη δημιουργικότητά τους. Μπορείτε να συμμετέχετε σε κάποια ανοικτή εκδήλωση της Σαΐτας ή να παρακολουθήσετε μια διαδραστική αφήγηση παραμυθιού με βιωματικές δραστηριότητες σε κάποιο Δημοτικό Σχολείο όπου μαθητές καλλιεργούν τη φαντασία τους και αναπτύσσουν τη δημιουργικότητά τους. Η απόσταση δεν αποτελεί πρόβλημα καθώς ήδη υλοποιείται διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα φιλαναγνωσίας με τους μαθητές της τάξης ΣΤ του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χρυσούπολης. Όπου κι αν βρίσκεστε, είτε είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο είτε όχι, μπορείτε να απολαύσετε την ανάγνωση των βιβλίων μας με τις δωρεάν εφαρμογές Android που αναπτύσσει ο Αντώνης Πανώρης, Μηχανικός Βιομηχανικού Αυτοματισμού και Δημιουργός του Automon.gr
Διαβάζοντας ένα ebook βοηθάτε στην εξοικονόμηση πολύτιμων πόρων, αναπτύσσετε τις δεξιότητες χρήσης των νέων τεχνολογιών, δεν έχετε προβλήματα αποθήκευσης-μεταφοράς και μπορείτε να μοιραστείτε τα βιβλία με φίλους σας από όλο τον κόσμο σε δευτερόλεπτα. 
Ο πιλότος και το πλήρωμα των Εκδόσεων Σαΐτα, σας εύχονται να έχετε μια όμορφη πτήση με προορισμό την Ανοικτή Λογοτεχνία! Σας ευχαριστούμε για τη συντροφιά σας και ευχόμαστε να σας έχουμε σε μια από τις επόμενες πτήσεις μας!