Παπαδιαμάντης, Ιούλιος Βερν και τα πρώτα ebooks σε ePUB από τις Εκδόσεις Μίνωα

Τα πρώτα τους 6 ηλεκτρονικά βιβλία σε ePUB κυκλοφόρησαν οι Εκδόσεις Μίνωας. Στα €3,90 είναι η συλλογή “Πασχαλινά διηγήματα” του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και τα μυθιστορήματα του Ιούλιο Βερν “Τα παιδιά του πλοιάρχου Γκραντ” και “Το μυστηριώδες νησί“.

Από σύγχρονους συγγραφείς, κυκλοφορούν “Τα ταραγμένα χρόνια 1940-1950. Άγραφα: Εφηβικές μαρτυρίες και αναμνήσεις” του Άγγελου Ζαχαρόπουλου, το μυθιστόρημα μυστηρίου και μαύρου χιούμορ “Κόκκινος Νείλος” του Ζεράρ Ομπερλέ και το βασισμένο στη γνωστή τηλεοπτική σειρά “Patty: Το πρώτο φιλί“.

Ο Ιούλιος Βερν είναι πάντα ένα ενδιαφέρον και αγαπημένο ανάγνωσμα, και όχι μόνο για παιδιά. Τα ebook σε ePUB έχουν τη μισή τιμή από τα αντίστοιχα τυπωμένα βιβλία. Στο μυθιστόρημα “Τα παιδιά του πλοιάρχου Γκράντ” (240 σελ.), ο Βερν μας διηγείτει πώς “Ο διάσημος Σκοτσέζος πλοίαρχος Χάρι Γκραντ στην προσπάθειά του να ιδρύσει μια νέα αποικία στον Ειρηνικό χάνεται σε ένα ναυάγιο. Τα δύο νεαρά παιδιά του καπετάνιου αποφασίζουν να αναζητήσουν τον αγνοούμενο πατέρα τους και μαζί με τον αναγνώστη διασχίζουν ολόκληρο το Νότιο Ημισφαίριο, ζώντας μεγάλες περιπέτειες σε χώρες όπως η Παταγονία, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία, και αντιμετωπίζοντας άγρια θηρία, φοβερούς σεισμούς και επικίνδυνους ιθαγενείς, σε ένα οδοιπορικό έντονης αγωνίας και δράσης.”

Τα ηλεκτρονικά βιβλία των Εκδόσεων Μίνωα είναι κλειδωμένα με το σύστημα της Adobe. Διατίθενται από τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία e-bookshop.gr και από τα 4 βιβλιοπωλεία που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Digibooks4All myeBooks.gr, Ευριπίδης, Μπιτσάκου και Big Book / Δοκιμάκης. Οι τιμές είναι κοινές και καθορίζονται από τον εκδότη.

Διαβάστε επίσης: