“Παιδικά βιβλία”, εφαρμογή με θεματικό βιβλιοπωλείο για το iPad

Ξεκίνησε να λειτουργεί από τις αρχές Ιουλίου το εξειδικευμένο,θεματικό ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο για το iPad “Παιδικά βιβλία“. Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα αγοράς και κατεβάσματος παιδικών ebooks από τις εκδόσεις Κέδρος, Λιβάνης και Μεταίχμιο, αλλά δεν περιορίζεται στην απλή ανάγνωση των ηλεκρονικών βιβλίων. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στη διαδραστικότητα μέσα στα βιβλία για τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες, καθώς και η ενσωμάτωση ήχων και αφήγησης.

Τα ebooks περιλαμβάνουν διηγήσεις, animations, παιχνίδια, δραστηριότητες, ασκήσεις και άλλα διαδραστικά χαρακτηριστικά. Όπως αναφέρει η περιγραφεί της εφαρμογής, “Κλασικά παραμύθια αποκτούν νέα ζωντάνια, με διήγηση, παιχνίδια και διαδραστικές δραστηριότητες. Βιβλία δραστηριοτήτων και εκπαιδευτικά βιβλία, γίνονται λειτουργικά και γεμάτα διαδραστικές δραστηριότητες όπως σταυρόλεξα, κρυπτόλεξα, ζωγραφική, παζλ, αντιστοιχίσεις, μαγικές εικόνες, παιχνίδια επιλογών, διαφορών, μαγικές εικόνες και πλήθος άλλων δραστηριοτήτων.

Μέσα στην εφαρμογή-βιβλιοπωλείο ως τώρα πρώτα σε πωλήσεις έρχονται τα βιβλία της σειράς “Καλοκαιρινά παιχνίδια” για το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό και τα Μαθαίνω τα γράμματα και Μαθαίνω τους αριθμούς της Άννας Μιχίδη από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο.
Το “Παιδικά βιβλία” το προσεχές διάστημα θα επεκταθούν και εκτός του iPad δημιουργώντας site με αντίστοιχο περιεχόμενο και διαθέτοντας εφαρμογής για συσκευές με λειτουργικό Android.
Η εφαρμογή και το βιβλιοπωλείο “Παιδικά βιβλία” είναι δημιουργία της εταιρίας ανάπτυξης εφαρμογών LSoft.

Screenshots

Το βιβλιοπωλείο

Άσκηση με συπλήρωση από πολλαπλές επιλογές

Ζωγραφική μέσα στο ebook

Ανάγνωση με την οθόνη οριζόντια, δύο σελίδες σε μία οθόνη