“Οι Φίλοι”, εφαρμογή-ebook από τις Εκδ. Ψυχογίος για iPad, iPhone και iPod touch

Το βιβλίο για παιδιά “Οι Φίλοι” του Μάκη Τσίτα άρχισαν να διαθέτουν οι Εκδόσεις Ψυχογιός ως εφαρμογή για iPad, iPhone και iPod touch. Ο Μάκης Τσίτας έχει γράψει 10 βιβλία για παιδιά, καθώς και θεατρικά έργα και διηγήματα, ενώ είναι συνεκδότης του περιοδικού για το βιβλίο Index. Η εικονογράφηση είναι της Ναταλίας Καπατσούλια. Το βιβλίο εκδόθηκε σε έντυπη μορφή το 2006. Η εφαρμογή, σύμφωνα με την περιγραφή του εκδότη στο App Store της Apple, περιλαμβάνει αφήγηση και κείμενο στα ελληνικά, “κινούμενη και ηχητική εξέλιξη της πλοκής” και διαδραστικές σελίδες. Κοστίζει €1.59 και απαιτεί λειτουργικό iOS 3.1.2 ή νεότερο (μέγεθος εφαρμογής: 88MB).

Το θέμα του βιβλίου-εφαρμογής είναι “η σημασία της φιλίας μέσα από την ιστορία του Μάκη, ενος αγοριού με πολλούς φίλους. Ακόμη κι όταν τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα, ο Μάκης και οι φίλοι του βρίσκουν τον τρόπο να συνεχίσουν να παίζουν μεταξύ τους”.

Το ίδιο βιβλίο είναι διαθέσιμο και στα αγγλικά ως ξεχωριστή εφαρμογή με αντίστοιχες δυνατότητες.

Οι Εκδόσεις Ψυχογιός είχαν κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο την εφαρμογή-βιβλίο σε ελληνικά και αγγλικά, επίσης για iPad, iPhone και iPod touch, “Ένα καινούργιο ζωάκι“.

Διαβάστε επίσης: