Οι εκδόσεις 7+επτά και η εκπαιδευτική πλατφόρμα learn-e-pedia στην e-Learning Expo

Οι Εκδόσεις 7+επτά διαθέτουν ηλεκτρονικά σχολικά βοηθήματα μέσα από την online εκπαιδευτική πλατφόρμα learn-e-pedia.gr που έχουν δημιουργήσει. Παράλληλα, διαθέτουν τα βοηθήματά τους και σε τυπωμένα βιβλία και CD-ROM που μπορούν να συνδυαστούν με τα online βοηθήματα. Την είχαμε παρουσιάσει αναλυτικά στον “Ηλεκτρονικό Αναγνώστη”. Οι διαφημίσεις της learn-e-pedia παίζονται τακτικά στην τηλεόραση του Ant1. Οι εκδόσεις με την εκπαιδευτική τους πλατφόρμα θα συμμετάσχουν στην e-Learning Expo στο Ζάππειο (Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Οκτωβρίου) και πέρα από το περίπτερό τους θα είναι παρόντα στις εκδηλώσεις και τις παρουσιάσεις στελέχη της Young Digital Planet, στην πλατφόρμα της οποίας βασίζονται τα ελληνικά εκπαιδευτικά βοηθήματα των Εκδόσεων 7+επτά.

Δελτίο Τύπου
Η learn-e-pedia συμμετέχει στην 3η Έκθεση για τα Ψηφιακά Μέσα και την Ενεργή Μάθηση eLearning EXPO 2011
Η εκπαιδευτική πλατφόρμα learn-e-pedia στηρίζει την 3η Έκθεση για τα Ψηφιακά Μέσα και την Ενεργή Μάθηση, eLearning EXPO 2011, που θα διεξαχθεί φέτος στις 8-9 Οκτωβρίου στην Αίγλη Ζαππείου, συμμετέχοντας ως εκθέτης στο περίπτερο 23 από κοινού με τις εκδόσεις 7+επτά και σας προσκαλεί να ενημερωθείτε για τα ψηφιακά μαθήματα και ό,τι νεότερο συμβαίνει στο χώρο της εκπαίδευσης και των τεχνολογιών εκπαίδευσης, από τις 10:00 έως τις 19:00.
Το εκπαιδευτικό περιεχόμενο που βρίσκεται στην πλατφόρμα της learn-e-pedia.gr, αναπτύσσεται από πεπειραμένες ομάδες εκπαιδευτικών και πανεπιστημιακών σε μορφή απόλυτα διαδραστικού εκπαιδευτικού περιεχομένου. Αποτελείται από ένα σύγχρονο, διαδραστικό πρόγραμμα, το οποίο είναι βασισμένο στη χρήση ψηφιακού πολυμεσικού εκπαιδευτικού υλικού και συμβαδίζει με την θεματολογία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης – αλλά και των σύγχρονων εκπαιδευτικών μεθόδων για την εκμάθηση ξένων γλωσσών .
Το εκπαιδευτικό περιεχόμενο βασίζεται στη σειρά «Universal Curriculum Series» της Young Digital Planet, η οποία το 2008 βραβεύτηκε ως το «Καλύτερο προϊόν ηλεκτρονικής εκμάθησης» από το συνέδριο ICETA (ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αξιοσέβαστα παγκοσμίως συνέδρια για την εκπαίδευση). Η Young Digital Planet S.A. (YDP S.A.) είναι 100% θυγατρική εταιρεία του φινλανδικού ομίλου μέσων ενημέρωσης SANOMA WSOY, ο οποίος, μέσω της επιχειρηματικής μονάδας Sanoma Learning & Literature, είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπαιδευτικού περιεχομένου στην Ευρώπη, τόσο σε έντυπη όσο και σε ψηφιακή μορφή.
Η learn-e-pedia θα συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα της έκθεσης, με προγραμματισμένες παρουσιάσεις συνεργατών της πλατφόρμας από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Προσκεκλημένοι μας στη φετινή διοργάνωση είναι τρία στελέχη της πολωνικής εταιρείας YDP (Young Digital Planet): ο κ. Blazej Pezala, Sales Director, η κ. Jolanta Galecka, Communication Specialist και ο κ. Pawel Szarycz, Customer Relationship Manager.
Η Young Digital Planet αποτελεί προς το παρόν την μεγαλύτερη και ταχέως αναπτυσσόμενη δημιουργό και εκδότη ψηφιακού εκπαιδευτικού λογισμικού και ηλεκτρονικών μαθητικών βιβλίων. Με μεγάλη εμπειρία στον τομέα εκπαιδευτικής εκμάθησης, πρόσβαση σε τεράστια βιβλιοθήκη ηλεκτρονικών προϊόντων και εξαιρετική τεχνογνωσία με τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας, η YDP έχει εδραιωθεί στον ψηφιακό εκπαιδευτικό τομέα διεθνώς.
Οι προγραμματισμένες παρουσιάσεις/ ομιλίες για την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου, έχουν ως εξής:
  • Συνεδρία με θέμα: «Η νέα εποχή των ψηφιακών βιβλίων». Ο πρόεδρος του Δ.Σ. των εκδόσεων 7+επτά, κ. Παντελής Σμυρνιωτάκης, θα συμμετέχει στο πάνελ των ομιλητών, με συντονιστή τον καθηγητή του ΤΕΙ Πειραιά, κ. Γιάννη Ψαρομήλιγκο | Αίθουσα OΛΥΜΠΙΑ IV, 11:35 – 12:35
  • Η πλατφόρμα learn-e-pedia και η ανάπτυξη των ψηφιακών μαθημάτων στην Ελλάδα | Αίθουσα OΛΥΜΠΙΑ IV, 14:50 – 15:50
  • eduSensus – how technology and multimedia individually enhance child’s skills, capitalize on their strengths and support their Special Needs , Presenter: Jolanta Galecka | Αίθουσα OΛΥΜΠΙΑ IV, 17:00 – 18:00
  • Digital education and publishing solutions provided by Young Digital Planet, Presenter: Blazej Pezala | Αίθουσα PRIVE, 17:00 – 18:00

Ενημερωθείτε για ένα δυναμικό μαθησιακό περιβάλλον που δημιουργείται ώστε να ανταποκρίνεται στο σύγχρονο και απαιτητικό τρόπο ζωής.

Επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τη learn-e-pedia θα βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.learn-e-pedia.gr, ενώ αναλυτική πληροφόρηση για την έκθεση e-Learning EXPO στην ιστοσελίδα http://www.elearningexpo.gr.
Σας περιμένουμε στο περίπτερο και στις προγραμματισμένες μας ομιλίες!