Κλήρωση για το ebook “Όχι για το κέρδος” της Martha Nussbaum από τις Εκδ. Κριτική

Σήμερα ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Κριτική προσφέρουν 5 δωρεάν ebooks του βιβλίου “Όχι για το κέρδος. Οι ανθρωπιστικές σπουδές προάγουν τη δημοκρατία”  (270 σελ, €10,99) της Martha Nussbaum, “ένα μαχητικό μανιφέστο για την επικαιρότητα των ανθρωπιστικών σπουδών”.

“Βασικός στόχος της εκπαίδευσης, υποστηρίζει η φιλόσοφος Martha Nussbaum, έχει γίνει η παραγωγικότητα και το κέρδος παραμερίζοντας τις ανθρωπιστικές σπουδές, που σήμερα απειλούνται. 

Αντλώντας από τη σωκρατική σκέψη και τους μεγάλους μεταρρυθμιστές παιδαγωγούς, η Nussbaum αναδεικνύει γιατί οι ανθρωπιστικές σπουδές καλλιεργούν την κριτική σκέψη, τη φαντασία και την ανεκτικότητα — δεξιότητες αναγκαίες για να διατηρηθούν ζωντανές οι δημοκρατίες.”

Τα e-books είναι σε μορφή ePUB και διαβάζονται σε όλες τις εφαρμογές και τις συσκευές με κλείδωμα Adobe (Adobe DRM).
Πώς μπαίνετε στην κλήρωση
Από τώρα και έως τη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου (29/6) , μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

Το Σάββατο μετά τη 1 θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και το promo code θα σταλεί στους νικητές με προσωπικό μήνυμα.

Παραλαβή του e-book

To κάθε e-book θα παραδοθεί στους νικητές μέσω του ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου MyeBooks. Οι νικητές θα εξαργυρώσουν τον κωδικό που θα τους δοθεί στο λογαριασμό που έχουν ανοίξει ή θα ανοίξουν στο MyeBooks.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθείστε τον @eAnagnostis στο Twitter.