Κλήρωση για το ebook “Η επιστροφή” του Hakan Nesser από τις Εκδ. Μεταίχμιο

Σήμερα, στο πλαίσιο της Εβδομάδας “Διάβασε ένα ebook“,  ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μεταίχμιο προσφέρουν 2 promo codes για να κατεβάσετε δωρεάν το ebook “Η επιστροφή” (432 σελ, €10,99), αστυνομικό μυθιστόρημα του Hakan Nesser από τη Σουηδία με πρωταγωνιστή τον επιθεωρητή Βαν Βέτερεν.

Το βιβλίο:

Ενώ ο επιθεωρητής Βαν Βέτερεν καλείται να αντιμετωπίσει ένα δυσοίωνο ιατρικό ραντεβού, ένα πτώμα ανακαλύπτεται τυλιγμένο σ’ ένα σαπισμένο χαλί από παιδάκια που παίζουν σ’ ένα ειδυλλιακό μέρος. Το πτώμα είναι τόσο άγρια ακρωτηριασμένο και κομματιασμένο που δεν μπορεί να αναγνωριστεί. Οι αρχικές ενδείξεις οδηγούν σ’ έναν κατάδικο [ο τύπος ήταν τοπικός ήρωας αλλά βρέθηκε να τον βαρύνουν δύο φόνοι γυναικών σε διάστημα τριών δεκαετιών], ο οποίος αποφυλακίστηκε πριν από εννιά μήνες με αναστολή και έκτοτε αγνοείται. 

Θα καταφέρει ο Βαν Βέτερεν να βρει τη λύση από το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου βρίσκεται καθηλωμένος;

Τα ebooks είναι σε ePUB, την πλέον κατάλληλη μορφή για ηλεκτρονική ανάγνωση, και διαβάζονται σε iPad, iPhone και iPod touch με την εφαρμογή iBooks.

Πώς μπαίνετε στην κλήρωση
Από τώρα και έως τη 1 το μεσημέρι της Τρίτης (4/3), μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

  • μέσω Facebook: Επισκέψου τη σελίδα του eAnagnostis.gr στο Facebook, κάνε Like και άφησε το σχόλιό σου κάτω από το post του διαγωνισμού.
  • μέσω Twitter: Τουίταρε αυτό το μήνυμα: Κλήρωση στον @eAnagnostis για το ebook “Η επιστροφή” του #HakanNesser από τις Εκδ. @Metaichmio Μάθε πώς: http://goo.gl/E9jMZ7 #ebookgr

Την Τρίτη μετά τη 1 θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και το promo code θα σταλεί στους νικητές με προσωπικό μήνυμα.

Οδηγίες για την εξαργύρωση των promo codes

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα promo codes από το πρόγραμμα iTunes στον υπολογιστή σας επιλέγοντας redeem/εξαργύρωση ή ανοίγοντας το iBookstore από την εφαρμογή iBooks στα iPad, iPhone και iPod touch και επιλέγοντας επίσης redeem/εξαργύρωση στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας του iBookstore. Αναλυτικότερες οδηγίες για την εξαργύρωση μπορείτε να βρείτε εδώ.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθείστε τον @eAnagnostis στο Twitter.