Κλήρωση για το ebook “Αρχές Οικονομικής Θεωρίας” από το Booksuite

Σήμερα  ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σε συνεργασία με το Booksuite.gr προσφέρουν 5 promo codes για να κατεβάσετε δωρεάν από το βιβλιοπωλείο το ebook “Αρχές Οικονομικής Θεωρίας” (131 σελ, €7, PDF), βοήθημα για το αντίστοιχο μάθημα επιλογής της Γ’ Λυκείου, σε επιμέλεια του Τ. Σ. Αγγελόπουλου και έκδοση του Booksuite. Περισσότερα για το Booksuite εδώ. Το ebook διαβάζεται σε όλες τις συσκευές με την εφαρμογή της επιλογής σας.
Το βιβλίο:

Στο σύγγραμμα αυτό ο συγγραφέας παρουσιάζει και αναλύει την ύλη στο μάθημα επιλογής, αρχές οικονομικής θεωρίας , της γ λυκείου . Αναλυτική θεωρία , λυμένες ασκήσεις καθώς και τυπολόγιο με μεθοδολογία λύσης ασκήσεων χρησιμοποιούνται ευρέως, και αποτελούν τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται η ύλη και έτσι δίνεται η δυνατότητα στο μαθητή να κατανοήσει την ύλη . Ασκήσεις προς λύση σε κάθε κεφάλαιο του μαθήματος εξετάζουν τον βαθμό κατανόησης και αφομοίωσης της ύλης.


Πώς μπαίνετε στην κλήρωση

Από τώρα και έως τις 3 το μεσημέρι της Τρίτης (23/4), μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

Την Τρίτη μετά τις 3 θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και το promo code θα σταλεί στους νικητές με προσωπικό μήνυμα.

Οδηγίες για το κατέβασμα του ebook

Μετά το τέλος της κλήρωσης, οι νικητές θα παραλάβουν προσωπικό μήνυμα με τον κωδικό τους, τον οποίο θα εξαργυρώσουν στο www.booksuite.gr. Απαιτείται εγγραφή στο βιβλιοπωλείο (δωρεάν). Στη συνέχεια, τοποθετείτε το βιβλίο στο καλάθι σας και στην οθόνη της πληρωμής εισάγεται το κωδικό σας για να το κατεβάσετε δωρεάν. Όταν σας ζητηθεί τρόπος πληρωμής, επιλέγετε το PayPal και, χωρίς να βάλετε τα στοιχεία σας, πατάτε στη συνέχεια back. Το ebook βρίσκεται στην ψηφιακή βιβλιοθήκη σας και το κατεβάζετε από το menu Λογαριασμός > Λήψεις.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθήστε τον @eAnagnostis στο Twitter.