Κλήρωση για τα ebooks των Θάνου Ασκητή και Κώστα Κρομμύδα από τις Εκδ. Μίνωας

Σήμερα ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σε συνεργασία με τις Eκδόσεις Μίνωας προσφέρουν 3 δωρεάν ebooks “Για σένα, έφηβε” (249 σελ, €9,99, PDF) του Θάνου Ασκητή και 3 δωρεάν ebooks “Μπαμπά, μεγάλωσέ με” (200 σελ, €7,99, PDF) του Κώστα Κρομμύδα. Ο γνωστός και από τις τηλεοπτικές του εκπομπές Θάνος Ασκητής και οι συνεργάτες του απευθύνονται “στον έφηβο με ερωτήσεις και απαντήσεις, που δίνονται με άμεσο και κατανοητό τρόπο, για όλα εκείνα που τον απασχολούν και τον προβληματίζουν, καθώς αναζητά τη δική του αλήθεια στην εξερεύνηση του εαυτού του και της θέσης του στον κόσμο”. Ο ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας καταθέτει στο βιβλίο του τη δική του εμπειρία “σχετικά με το τι σημαίνει «μεγαλώνω και ανατρέφω ένα παιδί», ενώ παράλληλα τονίζεται πόσο καλύτεροι άνθρωποι μπορούμε να γίνουμε καθώς μεγαλώνουμε το παιδί μας”. Τα e-books διαβάζονται σε όλες τις εφαρμογές και τις συσκευές με κλείδωμα Adobe (Adobe DRM).
Πώς μπαίνετε στην κλήρωση
Από τώρα και έως τις 6 το απόγευμα της Τρίτης (23/10) , μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

  • μέσω Facebook: Επισκέψου τη σελίδα του eAnagnostis.gr στο Facebook, κάνε Like και άφησε το σχόλιό σου κάτω από το post του διαγωνισμού.
  • μέσω Twitter: Τουίταρε αυτό το μήνυμα: Κλήρωση στον @eAnagnostis για το ebook “Για σένα, έφηβε” του Θάνου Ασκητή από τις Εκδ. Μίνωας Μάθε πώς εδώ: http://goo.gl/Mfrcq Ή Κλήρωση στον @eAnagnostis για το ebook “Μπαμπά, μεγάλωσέ με” του Κ. Κρομμύδα από τις Εκδόσεις Μίνωας Μάθε πώς εδώ: http://goo.gl/Mfrcq
  • μέσω Google+: Επισκέψου τη σελίδα του eAnagnostis.gr στο Google+, πρόσθεσέ τη στους κύκλους σου (Add to circle) και στη συνέχεια άφησε το σχόλιο σου κάτω από το post του διαγωνισμού.

Την Τρίτη μετά τις 6 θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και το promo code θα σταλεί στους νικητές με προσωπικό μήνυμα.

Παραλαβή του e-book

To κάθε e-book θα παραδοθεί στους νικητές μέσω του ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου MyeBooks. Οι νικητές θα χρειαστεί να ενημερώσουν τον “Ηλεκτρονικό Αναγνώστη” έχουν ανοίξει ή θα ανοίξουν λογαριασμό στο MyeBooks.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθείστε τον @eAnagnostis στο Twitter.