Θάνος Μικρούτσικος, Μπουραντάς, Ζουργός, Μανδηλαράς σε ebook από τις Εκδ. Πατάκη

Νέα ηλεκτρονικά βιβλία από τις Εκδόσεις Πατάκη και την πρόσφατη βιβλιοπαραγωγή τους.
Στα μυθιστορήματα σε ebook (ePUB) κυκλοφορούν τα “Επι σκηνής χωρίς πρόβα” (472 σελ, €9) του Δημήτρη Μπουραντά, “Ανεμώλια” (464 σελ, €9) του Ισίδωρου Ζουργού, “Ύαινες” (224 σελ, €6) του Φίλιππου Μανδηλαρά και “Οι κατάσκοποι των Βαλκανίων” (432 σελ, €9) του Άλαν Φερστ. 

Σε ebook σε ePUB κυκλοφορούν επίσης η συλλογή με αποφθέγματα “Εγώ, ο Steve Jobs” (176 σελ, €4) και “Ο Θάνος και ο Μικρούτσικος. Μια αυτοβιογραφία μέσα από 24 συναντήσεις” (456 σελ, €9) μαζί με παρεμβαλόμενα κείμενα του Οδυσσέα Ιωάννου. 
Τέλος, σε ebook (PDF) κυκλοφόρησαν συμπληρωματικοί τίτλοι από τον κατάλογο των σχολικών βοηθημάτων των Εκδόσεων Πατάκη.
Σημεία πώλησης και δυνατότητες ανάγνωσης
Οι Εκδόσεις Πατάκη διαθέτουν 174 ebooks σε μορφή ePUB και PDF. 
Τα ebooks τους είναι κλειδωμένα με Adobe DRM και διαβάζονται στους ηλεκτρονικούς αναγνώστες (εκτός του Kindle) και με εφαρμογές που υποστηρίζουν το κλείδωμα σε tablet PC, κινητά και υπολογιστές.

Οι Εκδόσεις Πατάκη δίνουν επίσης τη δυνατότητα αγοράς προπληρωμένης κάρτας για ebooks από τα παραδοσιακά, “τούβλινα” βιβλιοπωλεία, ώστε να μην απαιτείται η χρήση πιστωτικής κάρτας. Οι προπληρωμένες κάρτες εξαργυρώνονται μόνο στο ηλεκτρονικό βιβλίοπωλείο των Εκδόσεων Πατάκη.

Τα ebooks των Εκδόσεων Πατάκη διατίθενται από το site τους και από τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία  PERIZITITO.GRmyeBooksΕυριπίδηςΔοκιμάκης / BigBookMπιτσάκουΤσαμαντάκηςBooks2uGreekbooks.grKukue-bookshop.gr. Οι τιμές και οι διαθέσιμοι τίτλοι είναι κοινοί.

Διαβάστε επίσης: