Δωρεάν το ebook “Άλφα” του Βασίλη Παπαθεοδώρου από τις Εκδόσεις Καστανιώτη

Δωρεάν σε ebook (ePUB) διατίθεται το μυθιστόρημα για νέους “Άλφα” του Βασίλη Παπαθεοδώρου από τις Εκδ. Καστανιώτη. Μπορείτε να το κατεβάσετε τόσο από το site των εκδόσεων όσο και από το iBookstore. Ο Παπαθεοδώρου έχει γράψει σειρά δημοφιλών και πολυβραβευμένων εφηβικών και νεανικών μυθιστορημάτων.
Το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Μετά την ταραχώδη πορεία στις 17 Νοεμβρίου, ο Αλέξης και οι φίλοι του κλείνονται με εκατοντάδες άλλους νέους στο Πολυτεχνείο. Τις τρεις μέρες που θα μείνει εκεί, θα γνωρίσει το ψέμα και την προδοσία. Αλλά μαζί με αυτά θα γνωρίσει και την ελπίδα. 

Η πραγματικότητα θα γίνει ο εφιάλτης του και οι εφιάλτες του θα μετατραπούν στα όνειρά του. Ο Αλέξης τελικά θα μάθει να αγαπά τον εαυτό του και τη ζωή… 

Το Άλφα, που έχει βραβευτεί από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά, είναι ένα νεανικό μυθιστόρημα γεμάτο ένταση. Η φαντασία εναλλάσσεται με την πραγματικότητα και οι σκηνές βίας με εκείνες της περισυλλογής. Πάνω απ’ όλα όμως είναι γεμάτο συμβολισμούς και αισιοδοξία, ένα βιβλίο που μας δείχνει ότι τρεις μέρες μπορεί να είναι και αρκετές για να αλλάξει κάποιος για πάντα.

6 ακόμα βιβλία του Βασίλη Παπαθεοδώρου είναι διαθέσιμα σε ebook (δείτε στο κάτω μέρος της σελίδας τα βιβλία με την ένδειξη “ePUB), ανάμεσα τους “Οι Εννέα Καίσαρες” που διατίθενται επίσης δωρεάν.

Σημεία πώλησης και δυνατότητες ανάγνωσης

Οι Εκδόσεις Κατανιώτη διαθέτουν συνολικά 159 ebooks σε ePUB. Τα ebooks τους διατίθενται από το το site τους, από το ελληνικό iBookstore και από τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία PERIZITITO.GRIANOS και MyeBooks.
Στα ηλεκτρονικά βιβλία τους ενσωματώνεται υδατογράφημα με το όνομα του αγοραστή/αναγνώστη (social DRM) και δεν είναι κλειδωμένα με Adobe DRM, οπότε μπορούν να διαβαστούν με την εφαρμογή ή τη συσκευή της επιλογής μας και να μετατραπούν σε αρχείο Mobipocket για Kindle (οδηγός βήμα-βήμα για τις μετατροπές).
Και τα ebooks που αγοράζονται iBookstore δεν είναι κλειδωμένα και μπορείτε έτσι, πέρα από το να τα διαβάσετε σε iPhone, iPod touch και iPad, να τα μεταφέρετε από το πρόγραμμα iTunes στον υπολογιστή σας σε ηλεκτρονικούς αναγνώστες και εφαρμογές που υποστηρίζουν ePUB ή να τα μετατρέψετε σε Mobi για Kindle. Το αρχείο πάντως, αν και μετατρέπεται, περιέχει τα προσωπικά στοιχεία του αγοραστή (digital watermark, μπορείτε να τα δείτε από το Get info στο iTunes).