Ανανεωμένο το λογοτεχνικό περιοδικό “αντί x λόγου” – Δωρεάν το ηλεκτρονικό τεύχος

Κυκλοφόρησε σήμερα αναβαθμισμένο το νέο τεύχος του τριμηνιαίου λογοτεχνικού περιοδικού  “αντί x λόγου” (διαβάζεται “αντί επί λόγου” ή “αντί επιλόγου”) σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή. Με νέες και περισσότερες συνεργασίες και 64 έγχρωμες σελίδες το τυπωμένο περιοδικό θα είναι διαθέσιμο προς €4.95 στα βιβλιοπωλεία σε αρκετές πόλεις και μέσω συνδρομών (έκπτωση 10% + δωρεάν ταχυδρομικά). Η ηλεκτρονική του έκδοση, όπως και τα παλιότερα τεύχη, συνεχίζει και θα συνεχίσει να διατίθεται δωρεάν.
Ο εκδότης του “αντί x λόγου” Ευάγγελος Ευθυμίου εξηγεί το σκεπτικό της νέας περιόδου του περιοδικού:

Μια νέα εποχή ξεκινάει για το περιοδικό «αντί × λόγου» , με μεγαλύτερη διάθεση για δημιουργία από ποτέ. Διηγήματα, ποίηση, άρθρα και λογοτεχνικές προτάσεις από ερασιτέχνες και επαγγελματίες λογοτέχνες-συντάκτες συνθέτουν ένα τεύχος με ποικιλομορφία, αλλά με βασικό άξονα την αγάπη για τη συγγραφή. Πριν από τρία χρόνια, μία ομάδα νέων ανθρώπων, δημιουργούσαμε ένα χώρο για την έκφραση, τόσο τη δική μας, όσο και των ανθρώπων που τυχόν μοιράζονταν την ίδια επιθυμία για έκφραση με μας. Πλέον αφήνουμε πίσω τον όρο «ερασιτεχνικό», μιας και ούτως ή άλλως στο περιοδικό οι περισσότεροι γράφοντες είναι επαγγελματίες λογοτέχνες. Ελπίζουμε να καλύψουμε τις προσδοκίες σας και να δημιουργήσουμε μία ακόμα δυνατότερη σχέση από αυτή που ήδη είχαμε.

Στο 12ο τεύχος συμμετέχουν οι: Λένα Μαντά, Πασχαλία Τραυλού, Κατερίνα Παπανικολάου, Νίκος Αραπάκης, Λουκάς Καβακόπουλος, Νίκος Βλαντής, Δέσποινα Χατζή, Ευάγγελος Ευθυμίου, Γιάννης Φαρσάρης, Γιώργος Τζιτζικάκης, Μίλτος Γήτας, Παναγιώτης Φερεντίνος, Κωνσταντίνος Κοκολογιάννης, Γιάννης Πλιώτας, Μιχάλης Καλαμαράς, Αγγελική Σχοινά, Ιωάννα Σαμαρά, Θοδωρής Τσαφής, Νικόλαος Φωτιάδης, Ελένη Μπάρκα, Μαρία Αρχιμανδρίτη, Αναστασία Βασιλάκου, Δημήτρης Νίκου, Πέτρος Καππάς.
Από αυτό το τεύχος θα φιλοξενείται τακτικά στο περιοδικό και η στήλη του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη”.
Μπορείτε να υποβάλλετε τα κείμενά σας στο antiepilogou[at]yahoo.gr και να συμμετέχεται στη σελίδα και το forum του περιοδικου.