Αναβάθμιση του λογισμικού του Kindle Touch

Αναβάθμιση στο λογισμικό του Kindle Touch σε v. 5.0.4 διέθεσε το Amazon. Οι μόνες αλλαγές που αναφέρονται είναι “γενικές βελτιώσεις στο λογισμικό”. Πάντως, ούτε αυτή η αναβάθμιση δεν φέρνει υποστήριξη για ανάγνωση με τη συσκευή οριζόντια (landscape mode).
Οδηγίες για την αναβάθμιση
Η αναβάθμιση μπορεί να γίνει απλά συνδεόμενοι στο internet, αλλά αυτό γίνεται σταδιακά και μπορεί να πάρει αρκετές εβδομάδες. Από εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο της αναβάθμισης. Για δείτε ποια έκδοση του λογισμικού έχετε, επιλέξτε από την κεντρική οθόνη: Menu > Settings > Menu > Device Info. Εκεί εντοπίστε την ένδειξη Firmware Version: Kindle 5.0.x. Για να κάνετε την αναβάθμιση, περάστε από τον υπολογιστή στο Kindle Touch, έξω από οποιοδήποτε φάκελο με βιβλία, audiobooks κλπ,  το αρχείο που κατεβάσατε από τη σελίδα του Amazon. Αποσυνδέστε τη συσκευή σας από τον υπολογιστή και από την κεντρική οθόνη επιλέξτε Menu > Settings > Menu > Update Your Kindle. Η αναβάθμιση θα πάρει λίγα λεπτά και η συσκευή θα κάνει μόνη τις επανεκκίνηση κάποιες φορές. Πριν κάνετε την αναβάθμιση, φροντίστε η μπαταρία της συσκευής να είναι φορτισμένη.
Από τις αρχές Φεβρουαρίου, το Amazon διάθετει προς πώληση το Kindle Touch και για την Ελλάδα και την Κύπρο. Δείτε τις οδηγίες για την παραγγελία Kindle για περισσότερα.