Υποστήριξη reflow στα PDF για την εφαρμογή του MyeBooks για iPhone και iPad

Με αναβάθμιση που είναι διαθέσιμη από σήμερα, η εφαρμογή του ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου MyeBooks για iPhone, iPod touch και iPad υποστηρίζει πλέον το reflow σε αρχεία PDF κειμένου. Επίσης, προστέθηκε η δυνατότητα για pinch-to-zoom στα αρχεία ePUB. Το reflow επιτρέπει την αυξομείωση του μεγέθους της γραμματοσειράς στα αρχεία PDF κειμένου και την επανασελιδοποίησή του βιβλίου. Αντίθετα με το zoom, με το reflow δεν απαιτείται σκρολάρισμα στη σελίδα, καθώς όλο το κείμενο βρίκσεται μέσα στη διαθέσιμη οθόνη, ενώ για να συνεχίσουμε την ανάγνωση χρειάζεται απλώς να αλλάξουμε σελίδα. Το reflow πάντως επηρεάζει τη μορφοποίηση του κειμένου.

Από όσο γνωρίζω, η εφαρμογή του MyeBooks πρέπει να είναι η μόνη εφαρμογή για ebooks που υποστηρίζει το reflow. Δείτε στα screenshots ένα παράδειγμα. Πάνω το κείμενο χωρίς reflow, κάτω με reflow και μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς.

Η εφαρμογή MyeBooks για iOS υποστηρίζει ηλεκτρονικά βιβλία σε μορφή ePUB και PDF, με και χωρίς το κλείδωμα της Adobe. Για τα πλήρη χαρακτηριστικά της και περισσότερα screenshots δείτε εδώ.