Συμφωνίες της Digibooks4all με ευρωπαϊκά βιβλιοπωλεία ebooks στη Φρανκφούρτη

Συμφωνίες με ευρωπαϊκά βιβλιοπωλεία για e-books ανακοίνωσε η Digibooks4all, που έχει την ομώνυμη πλατφόρμα που χρησιμοποιούν αρκετά ελληνικά βιλιοπωλεία ebooks, ενώ διαθέτει επίσης το βιβλιοπωλείο MyeBooks.gr. Τα ξενόγλωσσα e-books των βιβλιοπωλείων θα μπορούν να αγοραστούν και από την Ελλάδα μέσω την εφαρμογή Digibooks4all για Android, ενώ τα βιβλιοπωλεία θα είναι προσβάσιμα από την αντίστοιχη εφαρμογή για iPhone, iPod touch και iPad με τις αγορές όμως να γίνονται μέσα από τον browser.

Η ανακοίνωση της Digibooks4all:

Σημαντική συμφωνία υπέγραψε κατα την διάρκεια της Έκθεσης στην Φρανκφουρτή η Digibooks4all για τη διάθεση της πλατφόρμας της σε ένα από τα μεγαλύτερα e-bookstore της Γερμανίας, το Tradebit.de, που διαθέτει περισσότερα από 400.000 e-books στα αγγλικά, 100.00 e-books στα γερμανικά, ενώ έχει παρουσία επίσης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι εφαρμογές θα είναι διαθέσιμες λίγο μετα τις 10 Νοεμβρίου. 

Στις αρχές Νοεμβρίου ξεκινάει και η διάθεση από το βελγικό βιβλιοπωλείο DLivre άλλων 150.000 e-books αγγλικών (Gardners), γαλλικων (Dillicom) και γερμανικων (Libri). 

Οι χρήστες της εφαρμογής Digibooks4all θα έχουν έτσι πρόσβαση πλέον σε περισσοτερα απο 500.000 ebooks τα οποια μπορούν να αγοράζουν αν εχουν Android απευθείας μεσα από την εφαρμογή. 

Ήδη η πλατφόρμα της Digibooks4all μόλις 7 μήνες από την επίσημη παρουσίαση της έχει υπογράψει συμφωνίες με εκδότες και βιβλιοπωλεία σε 19 χώρες. 

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης της Φρανκφούρτης υπογράφτηκαν επίσης σημαντικές συμφωνίες με εταρείες που θα αναλάβουν τη μεταπώληση για τη Λατινική Αμερική, την Τουρκία και την Ισπανία. 

Digibooks4all