Σε ebook κυκλοφόρησε το “Ήμουν ασπρόμαυρο – Έλληνας σε κρίση” του Μανώλη Ανδριωτάκη

Διαθέσιμο και σε ebook από το iBookstore της Apple είναι πλέον το βιβλίο “Ήμουν ασπρόμαυρο – Έλληνες σε κρίση” (101 σελ, €5,99) του Μανώλη Ανδριωτάκη. Πρόκειται για έκδοση του GarageBooks, το όνομα επίσης των τακτικών βιντεοεκπομπών του Ανδριωτάκη για τα βιβλία.
“Είναι μια πολύ προσωπική συλλογή κειμένων, φράσεων, και ποιημάτων μου που την έχω διανθίσει με μιας συγκεκριμένης τεχνοτροπίας σχέδιά μου. Στο ιδιόμορφο αυτό βιβλίο μιλώ για μια πράξη μεταμόρφωσης κι αλλαγής”, γράφει ο ίδιος για το βιβλίο στο προσωπικό του blog.
Το ebook είναι σε μορφή ePUB και μπορεί να διαβαστεί σε iPad, iPhone και iPod touch με την εφαρμογή iBooks. Σε έντυπη μορφή μπορεί να αγοραστεί από το Lulu (print on demand).
Είναι το 7ο βιβλίo του Ανδριωτάκη, ο οποίος πέρα από συγγραφέας και δημοσιογράφος/vlogger βιβλίου, είναι επίσης μεταφραστής, ασχολείται με τη δημιουργία ντοκιμαντέρ και έχει ξεκινήσει το GarageTV, μια ιντερνετική πλατφόρμα με βιντεοεκπομπές και ταινίες. Το τελευταίο του ντοκιμαντέρ είναι για το Twitter: “#Ακολούθησέ με. Εξερευνώντας το Twitter“.