Σειρά κλασικών βιβλίων σε ebooks από τον Καστανιώτη με €2,90

Σειρά μεταφρασμένων κλασικών βιβλίων αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή εγκαινίασαν οι Εκδόσεις Καστανιώτη. Η σειρά αποτελείται από 16 ebooks σε ePUB και το κάθε ebook κοστίζει μόνο €2,90 με εξαίρεση δύο τίτλους που θα κοστίζουν €1,90. Τα τέσσερα πρώτα βιβλία κυκλοφόρησαν τη Δευτέρα και θα κυκλοφορούν 4 καινούργια κάθε Δευτέρα μέχρι να ολοκληρωθεί η σειρά.
Τα πρώτα ebooks που κυκλοφόρησαν ήδη (ePUB, €2,90) είναι τα κλασικά μυθιστορήματα “Έμμα” (584 σελ, iBookstore) της Τζέιν Ώστιν, “Το χρυσό ηφαίστειο” (490 σελ, iBookstore) του Ιούλιου Βερν, “Ο μυστηριώδης ξένος” (136 σελ, iBookstore) του Μαρκ Τουέιν  και “Το πορτρέτο μιας κυρίας” (962 σελ, iBookstore) του Χένρι Τζέιμς.

Τα επόμενα ebooks της σειράς είναι τα (ePUB, €2,90 εκτός από 2 τίτλους €1,90): “Ο μαγικός κύκλος” του Νικολάι Γκόγκολ, “Κάτια” και “Ο θάνατος του Ιβάν Ίλιτς” (€1,90) του Λέοντα Τολστόι, “Το σπίτι της όχθης” της Δάφνης ντι Μωριέ, “Μπαρμπα-Γκοριό” του Ονορέ ντε Μπαλζάκ, “Η κυρία με τις καμέλιες” και “Άμμαλατ μπέης” του Αλέξανδρου Δουμά, “Ο μεγάλος Μωλν” του Αλαίν Φουρνιέ, “Οι θησαυροί του βασιλιά Σολομώντα” του Χένρι Ράιντερ Χάγκαρντ, “Οι περιπέτειες του τελευταίου των Αβενσεράγων” (€1,90) του Φρανσουά Ρενέ Σατωμπριάν, “Ευγένιος Ονέγκιν” του Αλεξάντρ Πούσκιν και “Ο ανιψιός του Ραμώ” του Ντενί Ντιντερό.

Όλα τα κλασικά μυθιστορήματα των Εκδόσεων Καστανιώτη σε ebook μπορείτε να τα βρείτε συγκεντρωμένα στην ειδική σελίδα στο site των εκδόσεων.

Σημεία πώλησης και δυνατότητες ανάγνωσης

Τα ebooks των Εκδόσεων Καστανιώτη διατίθενται από το το site τους, από το ελληνικό iBookstore και από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο PERIZITITO.GR.

Στα ηλεκτρονικά βιβλία τους ενσωματώνεται υδατογράφημα με το όνομα του αγοραστή/αναγνώστη (social DRM) και δεν είναι κλειδωμένα με Adobe DRM, οπότε μπορούν να διαβαστούν με την εφαρμογή ή τη συσκευή της επιλογής μας και να μετατραπούν σε αρχείο Mobipocket για Kindle (οδηγός βήμα-βήμα για τις μετατροπές).

Και τα ebooks που αγοράζονται iBookstore δεν είναι κλειδωμένα και μπορείτε έτσι, πέρα από το να τα διαβάσετε σε iPhone, iPod touch και iPad, να τα μεταφέρετε από το πρόγραμμα iTunes στον υπολογιστή σας σε ηλεκτρονικούς αναγνώστες και εφαρμογές που υποστηρίζουν ePUB ή να τα μετατρέψετε σε Mobi για Kindle. Το αρχείο πάντως, αν και μετατρέπεται, περιέχει τα προσωπικά στοιχεία του αγοραστή (digital watermark, μπορείτε να τα δείτε από το Get info στο iTunes)

Διαβάστε επίσης: