“Πώς οι νέες τεχνολογίες μπορούν να δημιουργήσουν περισσότερους αναγνώστες” στο Free Thinking Zone

Συζήτηση για το “Πώς οι νέες τεχνολογίες μπορούν να δημιουργήσουν περισσότερους αναγνώστες” διοργανώνεται την Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα. στο βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone (Σκουφά 64 & Γριβαίων, Κολωνάκι). Είναι η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων για “το ηλεκτρονικό επιχειρείν στον χώρο του βιβλίου που θα καταλήξουν σε μία μεγάλη συζήτηση για το μέλλον του βιβλίου την Άνοιξη”. Συζητούν ο συγγραφέας, blogger και σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ Μανώλης Ανδριωτάκης, ο συγγραφέας Στέφανος Λίβος και ο σύμβουλος επικοινωνίας Γιάννης Τριανταφύλλου.
Η αναλυτική περιγραφή της συζήτησης από το event στο Facebook:

Πρόκειται για την πρώτη μίας σειράς επιμέρους συζητήσεων με θέμα το ηλεκτρονικό επιχειρείν στον χώρο του βιβλίου που θα καταλήξουν σε μία μεγάλη συζήτηση για το μέλλον του βιβλίου την Άνοιξη.
Στόχος της πρώτης συζήτησης η μεταφορά της εμπειρίας τριών νέων ανθρώπων που προσεγγίζουν από διαφορετική σκοπιά το θέμα:

– Μανώλης Ανδριωτάκης (FB/andriotakis@andriotakis), δημοσιογράφος, σκηνοθέτης βίντεο και ντοκιμαντέρ, συγγραφέας, blogger απ’ τον Οκτώβριο του 2004 (www.andriotakis.gr), ασχολείται με τα Social Media, την παραγωγή και διάθεση περιεχομένου στο διαδίκτυο και είναι ιδρυτής του καινοτομικού site για το βιβλίο Garagebooks.gr, το οποίο θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση.

– Στέφανος Λίβος (FB/stefanos.livos@stefivos), απογραφέας στιγμών, συγγραφέας τριών ηλεκτρονικών βιβλίων (Όσα Χωράει Μια Στιγμή – μυθιστόρημα, Κλεφτές Ματιές – προσωπική συλλογή διηγημάτων, Δήγμα Γραφής – συμμετοχή σε συλλογή διηγημάτων. Ο Στέφανος δηλώνει πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης, ζει στο Λονδίνο, αλλά βρίσκεται κάθε μέρα στην Ελλάδα. Το πρώτο του μυθιστόρημα «Όσα Χωράει Μια Στιγμή» έχει μεταφραστεί στα Αγγλικά, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε τη συγγραφή του δεύτερου βιβλίου του με τίτλο «Ο Θησαυρός Της Βιολέτας».

– Γιάννης Τριανταφύλλου (FB/toatomo@toatomo), σύμβουλος επικοινωνίας με ειδίκευση σε θέματα digital engagement, marketing & business development director του γραφείου συμβούλων “TOATOMO Consulting Services” (www.toatomo.info).

[Για περισσότερες πληροφορίες: Free Thinking Zone- Οίκος Ανοχής Σκέψης, Αρετή Γεωργιλή +306944050570]