Προσφορές στους ebook readers από τις Εκδ. Καστανιώτη κατά τη Διεθνή Έκθεση στη Θεσσαλονίκη

Σε προσφορά από το περίπτερό τους (stand Νο 40 – περίπτερο Νο 15) στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης και μόνο για τη διάρκεια της έκθεσης διαθέτουν οι Εκδόσεις Καστανιώτη συσκευές ηλεκτρονικής ανάγνωσης. Η προσφορά αφορά σημαντικές μειώσεις τιμών για τους ηλεκτρονικούς αναγνώστες Cybook Opus, Cybook Orizon και BeBook Neo.

Συγκεκριμένα, οι τιμές των προσφορών έχουν ως εξής (τα link οδηγούν στην παρουσίαση των συσκευών από το blog):

  • Cybook Opus στα €149 (από €199)
  • Cybook Orizon στα €199 (αρχική τιμή €249, ήδη σε προσφορά στο site των Εκδ. Καστανιώτη στα €219)
  • BeBook Neo στα €249 (από €349)

Οι τιμές δηλαδή είναι μειωμένες από 50 έως 100 ευρώ ανάλογα με τη συσκευή. Και οι τρεις συσκευές θα είναι διαθέσιμες στο περίπτερο των εκδόσεων για να τις δουν οι ενδιαφερόμενοι.

Mπορείτε να δείτε επίσης το πρόγραμμα των εκδηλώσεων των Εκδόσεων Καστανιώτη κατά τη διάρκεια της έκθεσης, καθώς και τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις στο πλαίσιο της έκθεσης που αφορούν το ηλεκτρονικό βιβλίο. Το πλήρες -και ιδιαίτερα ενδιαφέρον- πρόγραμμα της έκθεσης βρίσκεται εδώ.

Η 8η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης ανοίγει σήμερα, Πέμπτη, 8 Μαΐου, στις 3 η ώρα τις πύλες της και θα διαρκέσει ως την Κυριακή, 8 Μαΐου, στις 9 το βράδυ. Η έκθεση πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της HELEXPO. Οδηγίες για το πώς να φτάσετε εκεί.