Προπληρωμένες κάρτες ηλεκτρονικών βιβλίων από τις Εκδόσεις Πατάκη

Η προπληρωμένη κάρτα των €5

Στην έκδοση προπληρωμένων καρτών για την αγορά ηλεκτρονικών βιβλίων προχώρησαν και φέτος οι Εκδόσεις Πατάκη. Οι κάρτες αγοράζονται από τα βιβλιοπωλεία και κοστίζουν 5, 6 ή 9 ευρώ. Εξαργυρώνονται στο site των Εκδόσεων Πατάκη με οποιοδήποτε ηλεκτρονικό βιβλίο στην αντίστοιχη τιμή. Έτσι, ο αναγνώστης μπορεί να αγοράσει ένα ηλεκτρονικό βιβλίο σε ένα παραδοσιακό βιβλιοπωλείο, ενώ δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα, η οποία θα ήταν αναγκαία αν η αγορά γινόταν κατευθείαν από το site των εκδόσεων. Πίσω από την κάθε κάρτα υπάρχει ενδεικτικός κατάλογος με τα ηλεκτρονικά βιβλία που μπορούν να αγοραστούν με αυτήν. Με τις προπληρωμένες κάρτες μπορεί να αγοραστεί οποιοδήποτε από τα 140 ηλεκτρονικά βιβλία των Εκδόσεων Πατάκη, καθώς τα σχολικά τους βοηθήματα σε ηλεκτρονική μορφή (PDF) κοστίζουν €6 και τα λογοτεχνικά τους βιβλία σε ebook (ePUB) κοστίζουν €5 ή €9. Ειδικά για τα σχολικά βοηθήματα οι τιμές για τα ηλεκτρονικά βιβλία είναι μέχρι και 70% χαμηλότερες από τα τυπωμένα και μάλιστα η φετινή τιμή των €6 είναι χαμηλότερη από πέρυσι, που τα ηλεκτρονικά σχολικά βοηθήματα κόστιζαν €8.

Οι Εκδόσεις Πατάκη αναφέρουν στο σχετικό newsletter:

Αναζητήστε σε όλα τα βιβλιοπωλεία τις νέες κάρτες e-book των Εκδόσεων Πατάκη αξίας 5, 6 και 9 ευρώ, με τις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα διατιθέμενα ηλεκτρονικά μας βιβλία. Μετά την αγορά της κάρτας, επισκεφθείτε το www.patakis.gr, επιλέξτε οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα σε ηλεκτρονική μορφή (e-books) βιβλία των Εκδόσεων Πατάκη και «κατεβάστε» το στον προσωπικό υπολογιστή σας, ακολουθώντας τις απλές οδηγίες που αναγράφονται στην κάρτα. Σε κάθε κάρτα θα βρείτε κατάλογο ενδεικτικών τίτλων e-book που μπορείτε να αγοράσετε, από σχολικά βοηθήματα και κλασική λογοτεχνία μέχρι μυθιστορήματα για παιδιά και σύγχρονη ελληνική πεζογραφία.
Για να δείτε όλα τα e-books των Εκδόσεων Πατάκη που μπορείτε να αγοράσετε με τις κάρτες αξίας 5, 6 και 9 €, πατήστε εδώ.

Διαβάστε επίσης: