Ο αναγνώστης ορίζει την τιμή: “Δύο μήνες στην αποθήκη” του Κωστή Γκιμοσούλη από τις Εκδ. Καστανιώτη

“Η τιμή στον αναγνώστη” για το ebook του αφηγήματος “Δύο μήνες στην αποθήκη” (94 σελ, ePUB) του Κωστή Γκιμοσούλη που κυκλοφόρησε σήμερα από τις Εκδόσεις Καστανιώτη. Οι αναγνώστες ορίζουν την τιμή για να προμηθευτούν το ebook, ξεκινώντας από €0,00, δηλαδή ακόμη και δωρεάν. Το ebook είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων.
Το “Δυο μήνες στην αποθήκη” είναι “μια μαρτυρία. Μια περιπέτεια προσωπική αλλά και μια αισιόδοξη ιστορία για τον καθένα από εμάς”: 

Αποθήκη ανθρώπων που μοιάζει με φυλακή. Ένα δωμάτιο όπου πρέπει να μείνεις ζωντανός ως το τέλος. Απομόνωση όπου κόσμος πάει κι έρχεται. Το νοσοκομείο είναι θορυβώδες τσίρκο και ταυτόχρονα σιωπή. Η σιγή που τα λέει όλα. Μοιάζει ασπρόμαυρο, αλλά κρύβει χρώματα: διχασμό, έρωτα, ζήλια, απογοήτευση και γέλιο. Ο χρόνος παγώνει, αλλά εσύ μεταμορφώνεσαι. Περπατάς αργά και ονειρεύεσαι. Κι αν χρειαστεί, βγαίνεις απ’ τα όνειρά σου και γίνεσαι άλλος. Το νοσοκομείο μοιάζει με ψέμα όπου όλα είναι πραγματικά. Εκτός από το μέλλον. Αυτό δεν το γνωρίζεις, παρά μόνο όταν φεύγεις. Σαν βλέπεις την έξοδο από μακριά. Τότε που χαμογελάς και κλείνεις το μάτι, γιατί κάτι έμαθες. Και αυτό το κάτι θες να το μοιραστείς, γιατί τίποτα πια δεν είναι αποκλειστικά δικό σου.

“Η τιμή στον αναγνώστη”

Από τις Εκδόσεις Καστανιώτη κυκλοφορούν επίσης σε ebook το βιβλίο του Κωστή Γκιμοσούλη  “Το αηδόνι στο πόδι της” (200 σελ., €5,99, ePUB, iBookstore) και η συλλογή διηγημάτων “Τέλος καλό, όλα καλά” (184 σελ, €5,99, ePUB, iBookstore) με δική του συμμετοχή.

Στα ηλεκτρονικά βιβλία των Εκδόσεων Καστανιώτη ενσωματώνεται υδατογράφημα με το όνομα του αγοραστή/αναγνώστη (social DRM) και δεν είναι κλειδωμένα με Adobe DRM, οπότε μπορούν να διαβαστούν με την εφαρμογή ή τη συσκευή της επιλογής μας και να μετατραπούν σε αρχείο Mobipocket για Kindle (οδηγός βήμα-βήμα για τις μετατροπές).