Ξεκινάει σήμερα στη Νέα Υόρκη το Tools of Change for Publishing – live οι κεντρικές ομιλίες

Από σήμερα και για τρεις μέρες θα διεξαχθεί στη Νέα Υόρκη το 5ο συνέδριο Tools of Change for Publishing που διοργανώνει η O’Reilly Media. Πρόκειται ένα από τα μεγαλύτερη και σημαντικότερα συνέδρια στο τομέα των ψηφιακών εκδόσεων και περιλαμβάνει ομιλίες και workshop από ανθρώπους που βρίσκονται στην αιχμή των εξελίξεων στο χώρο τους.

Οι ομιλίες και οι συζητήσεις αφορούν από το πώς εξελίσσεται το ηλεκτρονικό βιβλίο και τα πρότυπα δημιουργίας του ως τις πλατφόρμες διανομής και τη στρατηγική για την προώθησή του. Το συνέδριο απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες, αλλά έχει πολλά πράγματα ευρύτερου ενδιαφέροντος.

Οι κεντρικές ομιλίες θα μεταδίδονται live μέσω internet στο toccon.com/live (όπου υπάρχει και ο πλήρης αναλυτικός κατάλογος των ομιλιών που θα μεταδοθούν), ενώ ειδήσεις, βίντεο και υλικό από τις παρουσιάσεις των ομιλητών θα ανεβάινει στο toccon.com/toc2011/public/content/news-coverage.

Κάποιες από τις ομιλίες που θα μεταδοθούν και έχουν ένα ευρύτερο ενδιαφέρον (με τη σειρά μετάδοσής τους):

Τρίτη

Τετάρτη

Οι ώρες που αναφέρει το site του Tools of Change for Publishing είναι τοπικές, Νέας Υόρκης, και πρέπει να προσθέσετε 7 ώρες για να βρείτε την ώρα Ελλάδας. Αν δεν μπορέσετε να παρακολουθήσετε live τις ομιλίες, στη συνέχεια θα ανέβουν στο κανάλι της O’Reilly Media στο YouTube.

Ακολουθήστε επίσης το Twitter του συνεδρίου @ToC και το hashtag #toccon

Η O’Reilly Media είχε διοργανώσει πρόσφατα και το live webcast για τα Google ebooks, το οποίο είχε παρακολουθήσει ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” και από το οποίο προέκυψαν αρκετές σημαντικές ειδήσεις.