Κλήρωση για 5 ebooks “Σιωπηλή πέτρα” της Ευρυδίκης Αμανατίδου

Στο πλαίσιο της εβδομάδας “Διάβασε ένα ebook“, σήμερα ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σε συνεργασία με τη συγγραφέα προσφέρουν 5 δωρεάν ebooks από το μυθιστόρημα “Σιωπηλή πέτρα”  (424 σελ, €9,99) της Ευρυδίκης Αμανατίδου από τις Εκδόσεις Μίνωας.

“Αρχές καλοκαιριού 1981. Το πλοίο της άγονης γραμμής αποβιβάζει μια ετερόκλητη ομάδα σε ένα λησμονημένο νησί του Αιγαίου. Αποσκευές τους, τα εργαλεία για μια ανασκαφή. Είναι όμως μόνο το αρχαιολογικό ενδιαφέρον που τους συνδέει ή κάτι βαθύτερο; 

Μια χειμωνιάτικη νύχτα του 2002, ένα ελικόπτερο αποβιβάζει τη μοναδική επιβάτιδα σε μια μικροσκοπική γωνιά του Αιγαίου. Αποσκευές της, ο φωτογραφικός της εξοπλισμός, ένα νεανικό ημερολόγιο και η δίψα για εκδίκηση. Είναι ο λόγος της επίσκεψής της αυτός που υποστηρίζει ή μήπως γνωρίζει περισσότερα από όσα αποκαλύπτει; 

Σε ένα μικρό νησί της Ελλάδας, τα καλοκαίρια διαδέχονται το χειμώνα αφήνοντας τη γλυκόπικρη γεύση της ανθρώπινης ματαιοδοξίας. Το μόνο που φαίνεται να συνδέει το παρελθόν με το παρόν είναι σιωπηλή πέτρα, η γη που με φειδώ αποκαλύπτει τα μυστικά της.”

Τα e-books είναι σε μορφή PDF και διαβάζονται σε όλες τις εφαρμογές και τις συσκευές με κλείδωμα Adobe (Adobe DRM).

Πώς μπαίνετε στην κλήρωση
Από τώρα και έως τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης (6/3) , μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

Την Τετάρτη μετά τις 7 θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και το promo code θα σταλεί στους νικητές με προσωπικό μήνυμα.

Παραλαβή του e-book

To κάθε e-book θα παραδοθεί στους νικητές μέσω του ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου MyeBooks. Οι νικητές θα εξαργυρώσουν τον κωδικό που θα τους δοθεί στο λογαριασμό που έχουν ανοίξει ή θα ανοίξουν στο MyeBooks.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθείστε τον @eAnagnostis στο Twitter.