Κλήρωση για 5 ebooks “Η Νέα Ελληνική Κουζίνα” του Επίκουρου από τις Εκδ. Ίκαρος

Σήμερα ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ίκαρος προσφέρουν 5 promo codes για να κατεβάσετε δωρεάν το ebook “Η Νέα Ελληνική Κουζίνα. Περί της ελληνικότητας του μουσακά, της γαστρονομικής μας ταυτότητα και της ανανέωσής της” (264 σελ, €8,99) του κριτικού εστιατορίων και συγγραφέα Επίκουρου (φιλολογικό ψευδώνυμο). Στο βιβλίο του ο Επίκουρος εξετάζει τι ακριβώς σημαίνει ελληνική ταυτότητα, ξεκινώντας από τι σημαίνει γενικότερα ελληνικότητα. Είναι η ελληνική κουζίνα κάτι στατικό ή εξελίσσεται και ενσωματώνει διαρκώς νέα στοιχεία; “Είναι ελληνικός ο μουσακάς; Θα θεωρούν ελληνικό το σούσι τα δισέγγονά μας;” [βιβλιοκριτική, συνέντευξη].

Από τη βιβλιοπαρουσίαση στα Public της Θεσσαλονίκης,
με την παρουσία του συγγραφέα

Τα ebooks είναι σε μορφή ePUB. Προέρχονται από το iBookstore και διαβάζονται σε iPad, iPhone και iPod touch με την εφαρμογή iBooks. Είναι σε μορφή ePUB, την πλέον κατάλληλη μορφή για ηλεκτρονική ανάγνωση.

Πώς μπαίνετε στην κλήρωση
Από τώρα και έως τις 11 το πρωί της Τρίτης (12/2), μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

Αύριο μετά τις 11, θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και το promo code θα σταλεί στους νικητές με προσωπικό μήνυμα.

Οδηγίες για την εξαργύρωση των promo codes

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα promo codes από το iTunes στον υπολογιστή σας επιλέγοντας redeem/εξαργύρωση ή ανοίγοντας το iBookstore από την εφαρμογή iBooks στα iPad, iPhone και iPod touch και επιλέγοντας επίσης redeem/εξαργύρωση στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας του iBookstore. Αναλυτικότερες οδηγίες για την εξαργύρωση μπορείτε να βρείτε εδώ.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθήστε τον @eAnagnostis στο Twitter.