Κλήρωση για 5 ebooks “Η ζωή που έλειπε” του Κώστα Κρομμύδα από τις Εκδ. Μίνωας

Σήμερα ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μίνωας προσφέρουν 5 promo codes για να κατεβάσετε δωρεάν σε ebook από το iBookstore το μυθιστόρημα. “Η ζωή που έλειπε” (400 σελ, €8,99) του ηθοποιού Κώστα Κρομμύδα.

Είναι η πρώτη κλήρωση που διοργανώνουμε με τις Εκδ. Μίνωας μέσα από το iBookstore, καθώς τα ebooks των εκδόσεων είναι  πλέον διαθέσιμα μέσα και από το βιβλιοπωλείο της Apple.

Για το βιβλίο:

Δύο ιστορίες αγάπης και απόλυτου έρωτα εμπνευσμένες από ένα αληθινό γεγονός που συνέβη την περίοδο της Kατοχής. 

Μπορούν ένας άνδρας και μια γυναίκα που συναντιούνται σήμερα και ερωτεύονται παράφορα να συνεχίσουν τον έρωτα δυο ανθρώπων που έζησαν σχεδόν εβδομήντα χρόνια πριν; 

Ποιο είναι το καλά κρυμμένο μυστικό που συνδέει αυτές τις δύο ιστορίες; 

Και πώς αντιδρούν όταν αυτό έρχεται στο φως και είναι ικανό να επηρεάσει δραματικά τη ζωή όχι μόνο τη δική τους αλλά και των γύρω τους; 

Θα γίνει η αλήθεια αιτία να διαλυθεί μια μοναδική σχέση ή θα ενώσει ακόμα πιο πολύ αυτούς τους ανθρώπους στο σήμερα, που άθελά τους βρέθηκαν να κληρονομούν τις τραγικές αλλά γεμάτες έρωτα ιστορίες των προγόνων τους; 

Πολλές φορές η μοίρα κεντά το μέλλον των ανθρώπων κοιτάζοντας πίσω στο παρελθόν τους…

Τα ebooks είναι σε μορφή ePUB. Προέρχονται από το iBookstore και διαβάζονται σε iPad, iPhone και iPod touch με την εφαρμογή iBooks.

Πώς μπαίνετε στην κλήρωση
Από τώρα και έως τη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου (8/6), μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

Αύριο μετά τη 1, θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και το promo code θα σταλεί στους νικητές με προσωπικό μήνυμα.

Οδηγίες για την εξαργύρωση των promo codes

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα promo codes από το iTunes στον υπολογιστή σας επιλέγοντας redeem/εξαργύρωση ή ανοίγοντας το iBookstore από την εφαρμογή iBooks στα iPad, iPhone και iPod touch και επιλέγοντας επίσης redeem/εξαργύρωση στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας του iBookstore. Αναλυτικότερες οδηγίες για την εξαργύρωση μπορείτε να βρείτε εδώ.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθήστε τον @eAnagnostis στο Twitter.