Κλήρωση για 5 ebooks “Γυμνή Μπροστά Σου” από τις Εκδ. Τουλίπα

Σήμερα ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Τουλίπα προσφέρουν 5 promo codes για να κατεβάσετε δωρεάν το ebook “Γυμνή Μπροστά σου” (440 σελ, €9,99) της Σίλβια Ντέι, που “απευθύνεται ‘αυστηρά σε ενηλίκους’ & λάτρεις της ερωτικής λογοτεχνίας (erotica), η οποία είναι η νέα τάση στο χώρο του βιβλίου που σαρώνει τις λίστες των bestseller διεθνώς”. Είναι το πρώτο βιβλίο των Εκδόσεων Τουλίπα και το πρώτο βιβλίο της τριλογίας Crossfire και τα επόμενα δύο μυθιστορήματα της σειράς θα κυκλοφορήσουν στα ελληνικά επίσης από τις Εκδόσεις Τουλίπα μέσα στο 2013. Τα ebooks είναι σε ePUB, την πλέον κατάλληλη μορφή για ηλεκτρονική ανάγνωση, και διαβάζονται σε iPad, iPhone και iPod touch με την εφαρμογή iBooks.

Πώς μπαίνετε στην κλήρωση
Από τώρα και έως τη 6 το απόγευμα της Παρασκευής (27/7) , μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

Την Παρασκευή, θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και το promo code θα σταλεί στους νικητές με προσωπικό μήνυμα.

Οδηγίες για την εξαργύρωση των promo codes

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα promo codes από το πρόγραμμα iTunes στον υπολογιστή σας επιλέγοντας redeem/εξαργύρωση ή ανοίγοντας το iBookstore από την εφαρμογή iBooks στα iPad, iPhone και iPod touch και επιλέγοντας επίσης redeem/εξαργύρωση στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας του iBookstore. Αναλυτικότερες οδηγίες για την εξαργύρωση μπορείτε να βρείτε εδώ.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθείστε τον @eAnagnostis στο Twitter.