Κλήρωση για 5 ebooks “Γράμμα από το Τόκιο” του Peter Yeldham από τις Εκδ. Διόπτρα

Σήμερα ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Διόπτρα προσφέρουν 5 promo codes για να κατεβάσετε δωρεάν το ebook “Γράμμα από το Τόκιο” (608 σελ, €11,99) του Peter Yeldham, “μια ιστορία που διαδραματίζεται κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στον Ειρηνικό και μιλάει για αγάπη, θάρρος και δεσμούς που μένουν…”

Για το βιβλίο:

Ο Σαμ Ντελόν είναι ένας νεαρός Γάλλος που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ιαπωνία. Όταν ήταν ακόμα παιδί πέρασε ένα καλοκαίρι με τη νονά του, τη Φλόρενς Κάρτερ, η οποία ζούσε μια ήσυχη και μοναχική ζωή στην Αυστραλία. Οι δυο τους συνδέονται στενά και ξεκινούν μια αλληλογραφία που τους δίνει ελπίδα και φέρνει στην επιφάνεια ανομολόγητα μυστικά. Μπορεί όμως οι άνθρωποι να είναι γεμάτοι όνειρα και προσδοκίες, αλλά οι αρχηγοί των εθνών έχουν τα δικά τους σχέδια. Οι Ιάπωνες επιτίθενται στο Περλ Χάρμπορ και πλέον η επικοινωνία του Σαμ με τη Φλόρενς γίνεται αδύνατη και παράνομη. Ο Σαμ προσπαθεί να επιβιώσει σε μια κοινωνία εχθρική προς τους Δυτικούς υπηκόους, ενώ ταυτόχρονα ραγίζουν οι δεσμοί της οικογένειάς του. Καταφέρνει να βρει δουλειά σε μια γαλλική τράπεζα και άθελά του μπλέκεται σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι κατασκοπείας και παραπλάνησης. Αγάπη, προδοσία, πάθη και μισαλλοδοξία συνθέτουν μια αφήγηση για τις σχέσεις των ανθρώπων σε καιρούς που καταρρέουν οι αξίες και τα ιδανικά.

Τα ebooks είναι σε μορφή ePUB. Προέρχονται από το iBookstore και διαβάζονται σε iPad, iPhone, iPod touch και υπολογιστές Mac (OS X Mavericks) με την εφαρμογή iBooks.
Πώς μπαίνετε στην κλήρωση
Από τώρα και έως τις 2 το μεσημέρι της Τρίτης (5/11), μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

Αύριο μετά τις 2, θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και το promo code θα σταλεί στους νικητές με προσωπικό μήνυμα.

Οδηγίες για την εξαργύρωση των promo codes

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα promo codes από το iTunes στον υπολογιστή σας επιλέγοντας redeem/εξαργύρωση ή ανοίγοντας το iBookstore από την εφαρμογή iBooks στα iPad, iPhone και iPod touch και επιλέγοντας επίσης redeem/εξαργύρωση στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας του iBookstore. Αναλυτικότερες οδηγίες για την εξαργύρωση μπορείτε να βρείτε εδώ.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθήστε τον @eAnagnostis στο Twitter.