Κλήρωση για 5 προπληρωμένες κάρτες ebooks από τις Εκδ. Πατάκη

Στο πλαίσιο της εβδομάδας “Διάβασε ένα ebook“, ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Πατάκη προσφέρουν 5 προπληρωμένες κάρτες για να αποκτήσετε το ebook της επιλογής σας από τον κατάλογο ebooks των Εκδόσεων Πατάκη. Οι κάρτες περιέχουν κωδικό αριθμό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για την προμήθεια ebooks στο online βιβλιοπωλεία των εκδόσεων. Η αξία κάθε κάρτας αντιστοιχεί ακριβώς στην αξία ενός ebook των Εκδόσεων Πατάκη. Οι κάρτες είναι επίσης διαθέσιμες από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Πατάκη (Ακαδημίας 65, Αθήνα) και από τα βιβλιοπωλεία στην Ελλάδα.
Θα γίνεται μια κλήρωση την ημέρα από σήμερα, Δευτέρα, έως και την Παρασκευή, 8/3.
Σήμερα μπορείτε να κερδίσετε:
  • 2 προπληρωμένες κάρτες ebook αξίας €8,99
  • 2 προπληρωμένες κάρτες ebook αξίας €5,99
  • 1 προπληρωμένη κάρτα ebook αξίας €4,99
Πώς μπαίνετε στην κλήρωση
Από τώρα και έως τις 11 το πρωί της Τρίτης (5/3), μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

  • μέσω Facebook: Επισκέψου τη σελίδα του eAnagnostis.gr στο Facebook, κάνε Like και άφησε το σχόλιό σου κάτω από το post του διαγωνισμού.
  • μέσω Twitter:  Τουιτάρετε αυτό το μήνυμα: Κλήρωση στον @eAnagnostis για 5 προπληρωμένες κάρτες ebook από τις @EkdoseisPataki Μάθε πώς εδώ: http://goo.gl/fS6cV
  • μέσω Google+: Επισκέψου τη σελίδα του eAnagnostis.gr στο Google+, πρόσθεσέ τη στους κύκλους σου (Add to circle) και στη συνέχεια άφησε το σχόλιο σου στο post του διαγωνισμού.
Αύριο μετά τις 11, θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και οι νικητές θα ενημερωθούν επιπλέον με προσωπικό μήνυμα.

Πώς παραλαμβάνετε τις κάρτες

Εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας από την κάθε κλήρωση, ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” θα αποστέλλει τα στοιχεία των 5 νικητών στις Εκδόσεις Πατάκη. 
Οι νικητές παραλαμβάνουν τις κάρτες τους από το βιβλιοπωλείο “Πατάκη”, Ακαδημίας 65, 106 78 Αθήνα. Σε περίπτωση αποδεδειγμένης αδυναμίας τους να μεταβούν στο βιβλιοπωλείο θα πρέπει να αποστέλλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στο email ebooks[at]patakis.gr (αντικαθιστάτε το [at] με @). Στη περίπτωση τέτοιου κωλύματος, ο κωδικός της κάρτας, κατόπιν συνεννόησης, θα αποστέλλεται με e-mail ή άλλο τρόπο μετά την ολοκλήρωση  της εβδομάδας «Διάβασε ένα ebook», δηλαδή από την Δευτέρα 11/3/2013.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθήστε τον @eAnagnostis στο Twitter.