Κλήρωση για 5 προπληρωμένες κάρτες ebooks από τις Εκδ. Πατάκη

4η κλήρωση για τις προπληρωμένες κάρτες ebook

Στο πλαίσιο της εβδομάδας “Διάβασε ένα ebook“, ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Πατάκη προσφέρουν 5 προπληρωμένες κάρτες για να αποκτήσετε το ebook της επιλογής σας από τον κατάλογο ebooks των Εκδόσεων Πατάκη. Οι κάρτες περιέχουν κωδικό αριθμό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για την προμήθεια ebooks στο online βιβλιοπωλεία των εκδόσεων. Η αξία κάθε κάρτας αντιστοιχεί ακριβώς στην αξία ενός ebook των Εκδόσεων Πατάκη. Οι κάρτες είναι επίσης διαθέσιμες από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Πατάκη (Ακαδημίας 65, Αθήνα) και από τα βιβλιοπωλεία στην Ελλάδα.
Θα ξεκινάει μια κλήρωση την ημέρα έως και την Παρασκευή, 8/3.
Σήμερα μπορείτε να κερδίσετε:
  • 1 προπληρωμένες κάρτες ebook αξίας €8,99
  • 2 προπληρωμένη κάρτα ebook αξίας €5,99
  • 2 προπληρωμένες κάρτα ebook αξίας €4,99

Πώς μπαίνετε στην κλήρωση
Από τώρα και έως τη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής (8/3), μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:

Αύριο μετά τη 1, θα γίνει κλήρωση μέσω του random.org από ενιαία λίστα με τα ονόματα όσων δήλωσαν συμμετοχή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο και οι νικητές θα ενημερωθούν επιπλέον με προσωπικό μήνυμα.

Πώς παραλαμβάνετε τις κάρτες

Εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας από την κάθε κλήρωση, ο “Ηλεκτρονικός Αναγνώστης” θα αποστέλλει τα στοιχεία των 5 νικητών στις Εκδόσεις Πατάκη. 
Οι νικητές παραλαμβάνουν τις κάρτες τους από το βιβλιοπωλείο “Πατάκη”, Ακαδημίας 65, 106 78 Αθήνα. Σε περίπτωση αποδεδειγμένης αδυναμίας τους να μεταβούν στο βιβλιοπωλείο θα πρέπει να αποστέλλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στο email ebooks[at]patakis.gr (αντικαθιστάτε το [at] με @). Στη περίπτωση τέτοιου κωλύματος, ο κωδικός της κάρτας, κατόπιν συνεννόησης, θα αποστέλλεται με e-mail ή άλλο τρόπο μετά την ολοκλήρωση  της εβδομάδας «Διάβασε ένα ebook», δηλαδή από την Δευτέρα 11/3/2013.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις ειδήσεις και τις προσφορές στα ebooks; Κάντε like στη σελίδα του “Ηλεκτρονικού Αναγνώστη” στο Facebook και ακολουθήστε τον @eAnagnostis στο Twitter.